Anahtar Kelimeler: ESNAF DERTLİ: GÜNDÜR İNTERNET

ESNAF DERTLİ: 10 GÜNDÜR İNTERNET YOK

ESNAF DERTLİ: 10 GÜNDÜR İNTERNET YOK

Yaklaşık 10 gündür interneti kesik olan esnaflar çok dertli olduklarını dile getiriyorlar. Türk telekom'un bu sorunu bir an önce çözmesini istiyorlar.

Kozan'da Tufan Paşa Mahallesi Saimbeyli Caddesi Kozan lisesi ile Bellona mağazası arasında bulunan işyerlerinde yaklaşık 10 gündür Türk Telekom'a ait internet hizmeti verilmiyor.

İnternet sorunundan en çok etkilenen esnaflar, post cihazlarının çalışmamasından dolayı büyük mağduriyet yaşıyorlar.

İsmail Kütük isimli esnaf, "Ayın 27'sinden beri internetimiz yok. Şu çağda her şeyin internetle yapıldığı bir ortamda, iş yerimizde ne kredi kartı çekebiliyoruz ne fatura kesebiliyoruz. Hiçbir işlemimizi yapamıyoruz. Yetkililere bildirmemize rağmen şu ana kadar herhangi bir çözüm üretmediler. Bu konuda çok muzdarip ve perişanız. Bu konuyu ilgililere duyurmak istiyoruz. Ne yapacağımızı bilmiyoruz" dedi.

Tişörthane müdürü ise, "Mağazamda iki haftadır internet olmadığı için ürünlere giriş yapamıyorum, sisteme giriş yapamıyorum. Büyük bir mağduriyet yaşıyorum. Sürekli müşteri hizmetlerine bağlanıyorum. Bana saat atıyorlar, gün atıyorlar. Çok fazla şikayette de bulundum ama hiçbir şekilde sonuç alamadık. Bir an önce internetin gelmesini istiyoruz. Büyük bir mağduriyet yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Vatandaşlardan bazıları ise, internet sorununun bir an önce çözülmesini talep etti.