Anahtar Kelimeler: Esnaftan esnafa teşekkür

Esnaftan esnafa teşekkür

Esnaftan esnafa teşekkür

Festivalde ev sahipliği yapan Aşağı ve Yukarı Çarşı esnafına stand açan esnaflardan teşekkür kahvaltısı verildi.

 2 Haziran Kozan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, 2-4 Haziran tarihlerinde tarihi Aşağı Ve Yukarı Çarşı’da “Kozan'a gel ciğerimi ye” sloganı ile festival düzenlendi. Aşağı ve Yukarı Çarşı’da bulunan esnaflar diğer esnaflara ev sahipliği yaptı. H&S Ayakkabı Sahibi Sıla Gönen ve Coşkun Büfe sahibi Fırat Ergen tarafından organize edilen kahvaltı programı ile esnafa teşekkür edildi.

Coşkun Büfe sahibi Fırat Ergen yaptığı açıklamada; "Üç gün boyunca dükkanlarını açan, depolara kadar kullandıran, çayından masasına, taburesine kadar her daim her şeyini paylaşan en önemlisi de güler yüzü ile ev sahipliği yapan tüm Aşağı ve Yukarı Çarşı esnaflarımıza teşekkür ediyorum. dedi.

Esnafların destek kahvaltısına Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ile kozan Kent Konseyi Başkanı Derya Tüfekli'de davet edildi.

Aşağı ve Yukarı Çarşı esnafları ise; " 3 gün boyunca süren festivalimizde binlerce insana ağırladık. Bizde Kozan esnaflarımıza ev sahipliği yapmış olduk. Gerçekten güzel bir organizasyon oldu. Aşağı ve Yukarı Çarşı hak ettiği yeri aldı. İnşallah, bundan sonra da bu tür etkinlikler yapılarak buranın canlanması sağlanır" ifadelerini kullandılar.