Anahtar Kelimeler: Eşyalar

Eşyalar kül oldu

Eşyalar kül oldu

Kozan’da bir evde çıkan yangın sonucunda ev içerisindeki eşyalar tamamen yanarken, yangında herhangi bir can kaybının veya yaralanmanın olmaması yüreklere su serpti.

 

 

Yangın, sabaha karşı Şevkiye Mahallesi Candan Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; tek katlı İlhan Kurt’a ait evde henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Evin sahibi İlhan Kurt yangının çıktığı esnada evde bulunmuyordu.

Komşularının yangını fark etmesi üzerine olay yerine 110 itfaiye ekipleri sevk edildi. Itfaiye ekipleri çıkan yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Ama yapılan tüm müdahalelere rağmen evin içindeki eşyalar yanmaktan kurtarılamadı. Yangın, çevresinde bulunan ikametlere sıçramadan söndürüldü.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri de sevk edildi. Yangında herhangi bir can kaybının veya yaralanmanın olmaması yüreklere su serperken, TEDAŞ ekipleri de sokağa giden elektriği tamamen kesti.

Polis ekipleri yangının çıkış sebebi ile ilgili olarak inceleme başlatırken, evi yanan İlhan Kurt ise büyük üzüntü yaşadı.