Anahtar Kelimeler: EVLİLİK YOLUNDA

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM

Kozan'ın sevilen simalarından biri olan Levent Özaslan'ın oğlu Umut Özaslan, Atakan ailesinden Yağmur Atakan ile düzenlenen muhteşem nişan merasimiyle evlilik yolunda ilk adımı attı.

Cumartesi günü saat 15.00'te, şıklık ve neşeyle dolu Anka Müzikal'de gerçekleşen bu özel etkinlikte, sevgi dolu bir birlikteliğin temelleri atıldı.

Şükran ve rahmetli Mustafa Atakan'ın kızı olan güzel Yağmur ile, Elif-Dilek ve Levent Özaslan'ın yakışıklı oğlu Umut'un bir araya gelmesi, ailelerin birbirine olan sevgi ve saygısını daha da pekiştirdi. Nişan merasimine katılan çok sayıda davetli, çiftin bu mutlu günlerine tanıklık etti ve mutlulukları gözlerinden okunan genç çifti alkışlarla karşıladı.

Salona girişleri sırasında alkışlarla selamlandılar ve ilk danslarını romantik bir atmosferde gerçekleştirdiler. Davetlilerle birlikte eğlenen çift, evlilik yolundaki bu ilk adımda neşe ve umut dolu anlar yaşadılar.

Erciyes Medya Ailesi olarak, Atakan ve Özaslan ailelerinin bu mutlu gününde, genç çiftin evlilik serüvenine başladıkları yolculuklarında bolca mutluluk ve huzur diliyor, Rabbim tamamını hayırlısıyla erdirsin diyoruz.