Anahtar Kelimeler: FATİH AZGIN KARACAOĞLAN’

FATİH AZGIN, KARACAOĞLAN’A ADAY

FATİH AZGIN, KARACAOĞLAN’A ADAY

Kozan Sancak gazetesi Genel Koordinatörü Fatih Azgın, Karacaoğlan Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu kamuoyuna açıklayarak 31 Mart yerel seçimleri için seçim çalışmalarına hızla başladı.

Azgın, vizyonu ve geniş proje ağıyla mahallesini daha yaşanılabilir kılmayı hedefleyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Azgın, mahalle sakinlerine seslenerek değişimin şart olduğunu vurguladı ve "Ben de bu yolda varım, yapacağıma inanıyorum. İşlerin içerisindeyiz, mahallemize gayriresmi bir şekilde hizmet ediyorduk. Şimdi bu hizmeti resmiyetle iyileştirecek ve daha güzel yarınlara hep birlikte koşacağız." dedi.

Muhtar adayı, Karacaoğlan Mahallesi'nin altyapısından üst yapısına, sosyal tesislerden çocuk parklarına kadar her alanda gereken hizmeti sunacaklarına söz verdi. Bozuk yol sorununu ortadan kaldırmayı, mahallenin diğer bölgelerden farkını ortaya koymayı hedeflediklerini belirtti.

Azgın, mahalle sakinlerinden destek isteyerek, "Mahallemizin nüfusu büyük, bu da daha fazla hizmet etme aşkı demektir. Vatandaşımın sorunu benim sorunum olacak. Onların acı günlerinde dertlenip, güzel günlerini de hep birlikte kutlayacağız" diye konuştu.

Mahalle sakinleri de Fatih Azgın'ın gazeteci kimliği nedeniyle geniş bir çevreye sahip olduğunu ve muhtar seçilmesi durumunda bu avantajı kullanarak mahalleyi daha da güzelleştireceğine inandıklarını ifade ederek destek sözü verdiler.