Anahtar Kelimeler: Feke yüzler gülüypr

Feke´de yüzler gülüyor

Feke´de yüzler gülüyor

Cumhur İttifakı Feke Belediye Meclis Üyesi Osman Erciyes, Değirmendere Mahallesi ile Gaffaruşağı Mahallesi arasında yapımı devam eden yol için emeği geçen herkese teşekkür etti.

Cumhur İttifakı Feke Belediye Meclis Üyesi MHP´li Osman Erciyes, uzun yıllardan bu yana kanayan yara haline gelen Feke´ye bağlı Değirmendere ile Gaffaruşağı Mahallesi arasındaki yol sıkıntısının önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü zamanında genişletildiğini, şimdi ise Zeydan Karalar başkanlığındaki Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmalarının başladığını ifade ederek, bu konuda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Kozan Ekspres Gazetesi´ne yaptığı açıklamada; ?Değirmendere- Gaffaruşağı arası kanayan bir yaramızdı. Sayın Ahmet Sel ve önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü, özverili bir şekilde çalışma yaptılar. Yolumuzu genişlettiler. Büyükşehirde iktidarın değişmesi ile birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızıloluk ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar bu işe müdahil oldular. Asfalt çalışması devam ediyor. Emeği geçen herkese şahsım ve köylü vatandaşlarımız adına teşekkür ederim? dedi.

Osman Erciyes, yapılacak yolun toplamda 14 kilometre olduğuna dikkat çekerek, bu yolun önemine de dikkat çekti. Kayseri´ye giden yol güzergahları arasında kısa mesafe olmasından dolayı çok kullanılan bir yol olduğunu söyleyen Erciyes, bu yol güzergahından bölgenin doğal güzellikleri arasında büyük öneme sahip olan Kapuzbaşı Şelaleleri´ne bu yol üzerinden gidildiğini ifade etti. Yapılan yolun sadece Gaffaruşağı- Değirmendere arasındaki mesafeden ziyade, 14-15 mahalleyi birbirine bağlayan grup yolu olma özelliğini de taşıdığını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

?Bölge sakinleri olarak yaklaşık 15 yıl önce yaptığımız girişimlerle bu yolun asfaltlanmasını sağlamıştık. O zamanlar İmece usulüyle köylü vatandaşlarımızla birlikte yol yapımında çalışmıştık. Vatandaşlarımızın bu yol üzerinde büyük emekleri vardır. Grup yoluydu ama yol çok dardı. 2 araç yan yana geldiğinde büyük zorluklar yaşanıyordu. Yolun bozuk olması ve dar olması nedeniyle dönemin belediye başkanı Hüseyin Sözlü´ye yolun yapılması için talepte bulunduk. Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel aracılığı ile ulaştığımız Hüseyin Sözlü, yolun yapılması için hemen talimat verdi. Hem Ahmet Sel başkanımız, hem de Hüseyin Sözlü başkanımız gece gündüz çalışarak bu yolun genişletme çalışmalarını gerçekleştirdiler. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Adana iktidarının değişmesiyle birlikte, yine Feke Belediye Başkanı´mız Ahmet Sel ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Mehmet Ali Kızıloluk´la birlikte yolun asfaltlanması için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar´a talepte bulunduk. Sağolsunlar Kendisi de bu yolun öneminin büyük olduğuna dikkat çekerek, yolun asfaltlanması talimatını verdi. Yolun işlek olması sebebiyle 3´er kilometrelik aşamalarla 14 kilometrelik yol asfaltlanacak. Ben, buradan çok değerli Feke Belediye Başkanı´mız Sayın Ahmet Sel´e, çok değerli Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızıloluk´a, önceki dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü´ye ve bugünkü Adana Büyükşehir Belediye Başkanı´mız Sayın Zeydan Karalar´a teşekkürü bir borç biliyorum. Gerek şahsım adına, gerek belgem adına, gerekse ilçem adına bize sağlamış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gaffaruşağı-Ormancık arasında da yol yapım çalışmaları devam ediyor. Bu yolda Karayolları Mersin Bölge Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Şu anda orada da büyük bir çalışma var. Allah izin verirse çalışmalar bu şekilde devam ederse, kış gelmeden kar düşmeden yollarımızın yapımını tamamlamayı hedefliyoruz? diye konuştu.

/resimler/2019-9/27/1629436526428.jpg/resimler/2019-9/27/1630047464438.jpg/resimler/2019-9/27/1630401996386.jpg/resimler/2019-9/27/1631032152875.jpg