Foto Ertan'dan şehit yakınlarına ve engellilere büyük destek

Foto Ertan

Kozan’da uzun yıllardan bu yana fotoğrafçılık üzerine hizmet veren Foto Ertan; biyometrik, vesikalık ve dış çekimlerde şehit yakınlarına ücretsiz hizmet verileceğini, engellilere ise bu çekimlerde %50 indirim yapılacağını açıkladı.

 

 

İşletmeciliğini Hakan Bektaş'ın yaptığı Foto Ertan’da, şehit ailelerine ve engellilere büyük destek veriliyor. Kozan’da ilk defa hayata geçirilen uygulamada, şehit ailelerine ve engellilere biyometrik, vesikalık ve dış çekimler de indirimler gerçekleştiriliyor. Şehit aileleri bu hizmetlerden ücretsiz yaralanırken, engellilerde %50 indirimli.

Hakan Bektaş yaptığı açıklamada; “Şehit yakınları bizlere emanet olan değerlerimizdendir. Aynı şekilde hayata engelsiz bir şekilde devam etmeye çalışan engelli vatandaşlarımız da bizlere emanettir. Onlara gerektiği kadar sahip çıkabilmek adına iş yerimde böyle bir uygulama başlattım. Şehit yakınlarımıza ve engellilerimize faydalı bir iş yapmış olacağız inşallah. Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren şehitlerimizin yakınlarını korumak, kollamak ve sahip çıkmak bütün insanların asli görevidir. Ben üzerime düşen görevi bu şekilde yerine getiriyorum. Bütün şehit yakınlarını ve engelli kardeşlerimizi Aslanpaşa Mahallesi İlikçikuyu Sokak üzerinde bulunan işyerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.