Gayrimenkul ve emlak sektörünün yeni genç yüzü Sefa Yıldız

Gayrimenkul ve emlak sektörünün yeni genç yüzü Sefa Yıldız

Kozan'ın genç ve güler yüzlü inşaat teknolojileri mezunu Sefa Yıldız gayrimenkul ve emlak sektöründe lider olmaya aday.

Manisa Celal Bayar üniversitesi İnşaat Teknolojileri Bölümü’nden mezun olduktan sonra bir süre inşaat sektöründe çalışan Kozan'ın sevilen simalarından Sefa Yıldız kendisine ait Sefa Yıldız Gayrimenkul ve Emlak Danışmanlık bürosunu açtı. Güleryüzü, dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile bilinen Sefa Yıldız'ın bürosu Karacaoğlan Mahallesi Andıl Caddesi Metehan Kurtgöz Rezidans A Blok zemin katta hizmete girdi.

Kozan Ekspres Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulunan bulunan Sefa Yıldız, Kozan'da gayrimenkul ve emlak danışmanlığı konusunda uzman kadrosu ile hizmet vermeye başladıklarını ifade etti. Ev, arsa, bahçe, tarla, yayla evi, konut kiralama gibi alanlarda geniş bir liste ile vatandaşlara hizmet veren Sefa Yıldız Gayrimenkul ve Emlak Danışmanlığı dürüstlükten ve güvenden yana Kozan'da lider isim olma yolunda ilerliyor.

Sefa Yıldız; "2017 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Adana'da inşaat sektöründe çalıştım. Emlak ve gayrimenkul alanında da kendimi geliştirdim. Geniş listemiz ile vatandaşlarımızın her türlü gayrimenkul ve emlak işlerinde çözüm ortağı olacağız. Karacaoğlan Mahallesi Andıl Caddesi üzerine açmış olduğumuz büromuza bütün Kozanlıları çay ve kahve içmeye davet ediyorum. Ev, arsa, tarla, bahçe, yayla evi, konut kiralama gibi çok çeşitli alanlarda hizmet ağımız bulunuyor. Gelen müşterilerimiz kendi bütçelerine uygun listeden yararlanabiliyor. Bütün müşterilerimiz bize 0 546 413 40 03 numaralı telefondan günün 24 saati ulaşabilir. Sefa Yıldız Gayrimenkul ve Emlak Danışmanlığı Kozan’ımıza ve Kozanlılara hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, emlak ve gayrimenkul sektörünün güler yüzlü ve dürüst insanı Sefa Yıldız'a çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz.