Anahtar Kelimeler: Gazetemiz Yaşında

Gazetemiz 11 Yaşında

Gazetemiz 11 Yaşında

Kurulduğu günden bu yana tarafsız ve objektif haberciliği ile bölgenin bilinen gazeteleri sıralamasındaki yerini alan gazetemiz, 11. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

K.Ekspres- Gazetemizin 11. Kuruluş Yıl Dönümü Gecesi Elit Balo Salonun da gerçekleştirilen renkli gece ile kutlandı.

Salonu bir birinden değerli seçkin misafirler tamamen doldururken, programın açılış konuşmasını gazetemiz İmtiyaz Sahibi, Araştırmacı Gazeteci Yazar Hüseyin Erciyes gerçekleştirdi.

Erciyes ?4. güç olarak kabul edilen basının önemi, teknolojinin de gelişmesiyle giderek artıyor. Hepimizin elinde bulunan akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar sayesinde çok kısa sürede bilgiye ulaşılabiliniyor, bu güçten sonuna kadar faydalanıyoruz. Gerek basılı  yayın gerekse internet üzerinden yürütülen basın çalışmaları çok büyük bir güç ortaya çıkarıyor. Uluslararası, ulusal ve yerel basının sınırlarının tamamen ortadan kalktığı günümüzde yerel haberciliğin önemi daha da ön plana çıkıyor. Medyanın elindeki güç büyüdükçe basın, siyasi ve ticari güç odaklarının hedefi ya da aracı haline getiriliyor. Yerel medya bu anlamda çok daha tarafsız, dürüst ve gerçek haberciliğe ulaşmanın aracı haline geliyor. Gerek siyasi gerekse ticari faaliyetlerini sürdüren kişi ve kuruluşlar Kozan´ın basın yayın organlarına sahip çıkmalılardır. Çünkü sokaktaki vatandaştan en üst düzey koltukta oturan bürokrata kadar hepimizin Kozan´ımızda, Adana´mızda, ülkemizde ve dünyada yaşananları öğrenme ve takip etme gibi bir gayesi var.  Genel bakış açımızın yanı sıra gazetemiz kurulduğu günden bu yana kişilerin özel yaşantı ve özel tercihlerine gösterdiği hassasiyete dikkatinizi çekmek istiyorum. Kişilerin özel tercihleri veya özel hayatları bizlerin ilgisini çeken alanlar değildir. Kişiler üzerine yapılan haberlerden daha çok kurumsul ve toplumun genelini ilgilendiren haberleri sayfalarına taşımayı destur edinen gazetemiz, toplumun ortak  problemlerini veya kazanımlarını gündeme taşımayı benimsemektedir. Elbette bizlerin ayakta kalabilmesi şuanda bu salonda bulunan siz değerli dostlar sayesindedir. Elbette bizleri kurulduğumuz ilk günden buyana destekleyen okurlarımızın sayesinde şuanda huzurlarınızdayız. ? Dedi. Erciyes´in ardından geceye katılan Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Yeşiloğlu, Yaşar Şenöz, Ak Parti İlçe Başkanı Veli Gelebek, CHP İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu, Vatan Partisi İlçe Başkanı Cezmi Gürlen ve Kozan Kent Konseyi Başkanı Ömer Faruk Kaymaz günün anlam ve önemini içeren birer konuşma gerçekleştirdiler.

Yapılan konuşmaların ardından ses sanatcısı Nergiz´in seslendirdiği  bir birinden güzel solo parçalar ile devam etti.

Geceye Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan Belediye Başkan Yardımcıları Cengiz Yeşiloğlu, Yaşar Şenöz, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Ahmet Eroğlu, İlçe Tapu Müdürü Sedat Çetin, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bülent Tanrıverdi, Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın,  basın mensupları, merkez ve kırsal mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri, iş ve siyaset aleminin bir çok tanınmış siması ve okurlarımız katıldı.