Gebzespor Deplasmanından 1 Puan Çıktı

Gebzespor Deplasmanından 1 Puan Çıktı

TFF 3. Lig 1. Grup´ta mücadele eden Kozan Belediyespor konuk olduğu Gebzespor deplasmanından 1 puanla ayrıldı.

TFF 3. Lig 1. Grup´ta mücadele eden Kozan Belediyespor konuk olduğu Gebzespor deplasmanından 1 puanla ayrıldı.

Cumartesi günü saat 13.30´da Gebze Aleaddin Kurt Stadı´nda oynanan maçı Volkan Şeker yönetti.

Ev sahibi ekip Gebzespor sahaya; Kemal Canlı, İslam Altunkan, Yusuf Çolakoğlu, Serhat Gezginci, Kemal Ünal (dakika 73 Saruhan Yazgın), Mustafa Kara, Oğuz Başaran (dakika 45 Emre Fırtına), Sırat Yeşilördek, Ziya İnday, Tugay Keleş 11´i ile çıktı.

Temsilcimiz Kozan Belediyespor ise sahaya; Yunus Emre Genç, İbrahim Sevinç, Fikret Sevilgen (dakika 90 Serkan Özkan), Atakan Ekiz, Kadir Mert Örentepe, Tuncay Öndel, Savaş Yorulmaz, Yasin Hatipoğlu (dakika 84 Furkan Karabatak), Ahmet Buğrahan Tuncay, Ferhat Tunç, Muzaffer Özcanlı (dakika 82 Görkem Dalmaz) 11´i ile sahaya çıktı.

Gebzespor ile Kozan Belediyespor maçın ilk dakikasından itibaren gol atmak için fırsat aradı. İlk yarıda ve ikinci yarıda gol çıkmayınca Gebzespor-Kozan Belediyespor maçı 0-0 berabere tamamlandı.

90. dakikada Kozan Belediyespor oyuncusu Savaş Yorulmaz iki sarı karttan gördüğü kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Gebzespor´da; Tugay Keleş, Ferhat Çoban ve İslam Altunkan sarı kart gören oyuncular olurken, Kozan Belediyespor´da ise Fikret Sevilgen, Tuncay Öndel, Savaş Yorulmaz, Atakan Ekiz sarı kart gören oyuncular oldu.

Gebzespor deplasmanında aldığı 1 puanla, puanını 14´e çıkaran Kozan Belediyespor 4 Kasım 2018 günü kendi evinde Velimeşespor´a konuk edecek.