Genç Aday Adayına Yoğun İlgi

Genç Aday Adayına Yoğun İlgi

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Atalay Özer resmi olarak adaylık dosyasını İlçe Başkanı Erkan Karaoglu´na teslim etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Atalay Özer resmi olarak adaylık dosyasını İlçe Başkanı Erkan Karaoglu´na teslim etti.

Yaklaşık bir yıl önce aday adaylığı konusunda çalışmalarına başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Atalay Özer resmi olarak adaylık başvurusunu düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Düzenlenen aday adaylığı açıklamasında ilk olarak İlçe Başkanı Erkan Karaoglu bir açılış konuşması gerçekleştirdi:

?Sayın Atalay Özer Kozan sevdalısı, iyi bir aile babası, iyi bir esnaf ve içimizden biri. Kendisinin aday adayı olması için büyük bir teveccüh var. Biz bundan çok mutluyuz. İnşallah Cumhuriyet Halk Partisi böyle güzel aday adayları ile ve en iyi adayımız ile Kozan´da belediyeyi alacağız. Bazı siyasi partiler her şeyi çantada keklik görüyorlar. Biz sosyal demokratlar olarak 2 dönem Belediye Başkanlığı yaptık. Göç yolu, Kozan Ortaokulu yolunu biz yapmışız, Tavşantepe Köprüsü´nü biz yapmışız, Cumhuriyet Mahallesi´ni Şevkiye Mahallesi´ne bağlayan köprüyü biz yapmışız. Kozan Kalesi´ni biz yapmışız. Şıh Efendi Bulvarı´nı biz açmışız. Asfalt Şantiyesi´ni biz kurmuşuz ve hala o şantiye çalışıyor. Otogar, sebze hali ve mezbahaneyi biz açmışız. İlk otobüs işletmesini biz kurmuşuz. Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksek Okulu´nun yerini vererek Yüksekokulu Kozan´a gelmesini biz ayarlamışız,  yerini biz Vermişiz. Stadyumu biz yapmışız. Bu yapılan her şeyi bir kenara koyduğumuzda Kozan ne hale geliyor. Bunu halkımızın takdirine sunuyorum. Bunları çıkardığımızda Kozan adeta bir köye dönecek. İyi ki biz belediyeyi almışız ve bu hizmetleri yapmışız. İnşallah, belediyeyi alarak yapamadığımız işlerin 5-10 katını yaparak sosyal demokrat belediyeciliğin ne olduğunu herkese göstereceğiz? diye konuştu.

CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoglu´nun konuşmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Atalay Özer açıklamasını yaptı.

Atalay Özer akrabalarının, arkadaşlarının ve kendisinin belediye başkanı adayı olacağına inanan insanların bir araya gelerek kendisini yalnız bırakmadığı için mutlu ve onur duyduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

?Bildiğiniz üzere 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere, Cumhuriyet Halk Partisi ile ilk adımı atarak, Kozan Belediye Başkanlığına Aday Adaylığı´mı tüm kamuoyuna açıklamak üzere huzurunuzdayım. Seçimlere Kısa bir süre kala burada hep birlikte toplanan Kozan´a ve Kozanlıya değer veren siz kıymetli hemşerilerimle birlikteyiz. İnşallah adaylığım kesinleşince tüm hemşerilerimle kucaklaşıp, 1 Nisan 2019 tarihinde Kozan´ımız adına yeni bir güne uyanacağız. Yolumuz çetin, yükümüz ağır. İnşallah daha yaşanabilir, güçlü bir Kozan için genç ve dinamik bir ekiple şeffaf ve dürüst bir belediyecilik anlayışı içerisinde hep birlikte çalışacağız. Tüm Kozan halkı adına hayırlı olmasını diliyorum? diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Atalay Özer basın açıklamasını yaptıktan sonra toplantıya katılanlardan sorular da aldı.

Bugüne kadar yaptığı çalışmalardan bahseden Atalay Özer, Kozan Belediyesi´ne sosyal demokrat belediyeciliğin getirilmesi için var gücüyle çalışacağını da ifadelerine ekledi.

Atalay Özer aday adaylığını açıkladığı günden bu yana mahalle mahalle, köy köy, esnaf esnaf gezerek Kozan için hazırladığı projeler hakkında vatandaşa bilgilendirmeler yaptı. Atalay Özer vatandaş tarafından sevilen, doğru, dürüst, dobra dobra ve her işin üstesinden gelebilecek kabiliyette bir insan. Atalay Özer, Kozan´da yaşadığı için, halkın içinden geldiği için, Kozan´ın köklü sorunlarını bilen, tanıyan ve bunu projelerle çözebilecek bir insan.

Vatandaşlar bunu bildiği için Atalay Özer´in Cumhuriyet Halk Partisi´nden belediye başkan adayı gösterilerek bu sorunların üstesinden geleceğine inanıyor.

Atalay Özer projelerini ve Kozan´ın daha yaşanabilir bir kent olması için elinden geleni yapacağını sözlerine ekledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Atalay Özer bugüne kadar yaptığı çalışmaların ve yapacağı projelerin dosyasını ve adaylık başvurusunu Cumhuriyet Halk Partisi Kozan ilçe Başkanı Erkan Karaoğlu´na teslim etti. Açıklamanın sonrasında tebrikleri kabul etti.