Anahtar Kelimeler: GENÇLERLE VERİMLİ BULUŞMA

GENÇLERLE VERİMLİ BULUŞMA

GENÇLERLE VERİMLİ BULUŞMA

Ahmet Topaloğlu, 2. Öğrenci Buluşması'nın ardından, "Geleceğimizin teminatı gençlerimizle gerçekleştirdiğimiz bu verimli buluşmada, destek ve ilgi dolu anlar yaşadık. Toplumun her kesiminden katılımcılarımıza teşekkür ederiz."

Başkent Kozan Vakfı Başkanı Ahmet Topaloğlu, vakfın düzenlediği 2. Öğrenci Buluşması hakkında yaptığı açıklamada, "Başkent Kozan Vakfı olarak, 2. Öğrenci Buluşmamızı büyük bir başarıyla gerçekleştirdik. Katılımcılarımızla çok verimli bir programı tamamladık. Bu tür etkinlikler, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize destek olma amacımızı bir kez daha vurguluyor. İlerleyen dönemlerde de sizlerin değerli destekleriyle birlikte daha güzel projelere imza atmayı hedefliyoruz."

 

Topaloğlu, "Olağanüstü bir katılım sağlanması, hemşehrilerimizden ve öğrencilerimizden gördüğümüz ilgi bizi memnun etti. Bu buluşmada bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarda toplumun her kesiminden destek almak, vakfımızın misyonuna uygun olarak daha geniş kitlelere ulaşmak için önemli. Gelecekte de bu tür etkinliklerle birlikte daha güzel ve kapsamlı projeler hayata geçirmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.

 

Başkent Kozan Vakfı olarak, toplumun refahı ve eğitimine katkı sağlamayı amaçlayan projeleri destekleyerek, hemşehrilerin bir araya gelmesine olanak tanıyan etkinlikleri düzenleyerek sosyal sorumluluklarını yerine getirme çabasında olduklarını belirten Topaloğlu, katılımcılara teşekkür ederek sözlerini noktaladı.