GENÇLİK, DİNAMİZM, BAŞARI; MUSTAFA YILDIZ

GENÇLİK, DİNAMİZM, BAŞARI; MUSTAFA YILDIZ

AK Parti'nin Adana milletvekili aday listesi açıklandı ve 6. sırada genç ve dinamik bir isim, Mustafa Yıldız’da yer aldı.

 Hemşerimiz; AK Parti Kurucu İlçe Başkanı, kuzey ilçelerinin siyaseten önde gelen isimlerinden, her daim partisi için bir nefer olan, ekipçi, teşkilatçı Durmuş Ali Yıldız'ın oğlu olan Mustafa Yıldız, Türkiye'nin yükselişi için AK Parti'nin vizyonu ve liderliğiyle birlikte çalışacağını belirtti.

 

Mustafa Yıldız, gençliği ve enerjisiyle partiye büyük bir katkı sağlayacak ve memleketinin derdiyle dertlenecek, milletinin sesi olacak. AK Parti'nin Adana'da seçimleri kazanması için büyük bir avantaj olarak değerlendirilen Mustafa Yıldız'ın başarısı, hemşehrilerini ve tüm Adana halkını gururlandırdı.

 

Ak Parti Kozan İlçe Teşkilatı’nın kurucular kurul üyesi olan Durmuş Ali Yıldız'ın oğlu olan Mustafa Yıldız, AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini de başarıyla yürütmüş ve adaylık için 6. sıradan yerini aldı.

 

Önceki seçimde AK Parti Adana 6. milletvekili koltuğunu az bir oy farkıyla (330 oy) kaybetmişti. Ancak, Mustafa Yıldız'ın seçim sürecindeki performansı ve çalışmalarıyla halkın desteğini alarak Adana'da başarılı sonuçlar elde etmesi mümkün olabilir. Bu nedenle, Mustafa Yıldız'a ve tüm AK Parti Adana Teşkilatı’na başarılar diliyoruz. 

Kozan’dan Tufanbeyli’ye kadar sağ kesmin hemen hemen bütününe hakim olan AK Parti’nin neferlerinden biri olan Durmuş Ali Yıldız, oğlu Mustafa Yıldız'ın AK Parti Adana milletvekili adayı olarak gösterilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldız, "AK Parti'nin genç ve dinamik kadrolarının her zaman yanındayım. Bu seçimde de oğlum Mustafa Yıldız'ın aday olması, hem ailemiz hem de partimiz için büyük bir onurdur. Mustafa, gençlik yıllarından beri AK Parti'ye gönül vermiş, bu partinin idealleri için çalışmaktan hiçbir zaman geri durmamıştır. Kendisi, genç yaşına rağmen parti içinde önemli görevler üstlenmiş ve hep başarılı olmuştur. AK Parti'nin Adana'da seçimleri kazanması için Mustafa gibi genç ve dinamik adaylarla yola çıkması, partimizin geleceği açısından çok önemlidir" dedi.

 

Durmuş Ali Yıldız, ayrıca şunları da söyledi: "AK Parti, Türkiye'nin yükselişine öncülük eden bir parti olarak tarihe geçecektir. Bu yükselişte, gençlerimizin ve geleceğimizin önemli bir rolü vardır. Biz de, gençlerimize her zaman güveniyoruz ve onların dinamizmiyle ülkemizin daha da ileriye gitmesine katkı sağlıyoruz. Mustafa gibi genç ve vizyon sahibi adaylarımızla, Türkiye'yi daha ileriye taşıyacak projeleri hayata geçireceğiz. Bu seçimde, Adana'da halkımızın desteğiyle inşallah başarılı sonuçlar elde edeceğiz."