Anahtar Kelimeler: Gereken gösterildi

Gereken ilgi gösterildi

Gereken ilgi gösterildi

Kozan'ın simgesi haline gelen turunç ağaçlarının bakımları Adana Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılıyor.

Kozan'ın simgesi haline gelen turunç ağaçlarının bakımsızlığı ve bakımsızlıktan kaynaklanan nedenlerden dolayı çevreye hastalık yayması sebebiyle Kozan Ekspres Gazetesi olarak geçtiğimiz günlerde konuyu haberleştirmiştik. Yaptığımız haber üzerine Adana Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde bulunan turunç ağaçlarının bakımlarını gerçekleştirdiler. Yaşlanan, çevreye hastalık yayan ve bakımı yapılması gereken bütün turunç ağaçları elden geçirilerek daha görsel bir hal alması için çalışmalar yapıldı.

Narenciye Kozan’ın en önemli simgelerinden bir tanesi. Kozan'ın girişlerinde bulunan turunç ağaçlarının da bakımsızlığı görenleri hayrete düşürüyordu. Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarına devam ederek kısa süre içerisinde Kozan'ın tamamında bulunan bütün ağaçların Bakımlarını gerçekleştirecek. Yapılacak çalışmaların ardından daha güzel görünümlü ve bakımlı olan ağaçlar ortaya çıkacak.