Anahtar Kelimeler: Gültekin Demirtaş ailelerinin mutlu

Gültekin ve Demirtaş ailelerinin mutlu günü

Gültekin ve Demirtaş ailelerinin mutlu günü

AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Duran Gültekin’ın kızı Sezgi Gültekin Kadir Demirtaş ile düzenlenen düğün töreni ile hayatını birleştirdi.

 

 

Vergi dairesinden emekli, Kozan'ın sevilen ve önde gelen isimlerinden şu an mevcuttaki AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Duran Gültekin'in kızı Sezgi Gültekin ile Kadir Gültekin 2 Kasım 2019 Cumartesi günü Adana The Garden Otantik Balo Salonu’nda düzenlenen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Fatma-Duran Gültekin'in kızı Sezgi ile Vesile-Hüsnü Demirtaş'ın oğlu Kadir'in düğününe uzaktan yakından çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Duran Gültekin ve eşi Fatma misafirlerle tek tek yakından ilgilendiler. Kızlarının mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olan yakın akraba, dost ve arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür ettiler. Hayatlarını birleştiren Sezgi ve Kadir çiftinin mutlulukları gözlerine yansırken, salonda bulunan davetliler onlarla birlikte eğlenerek düğünün tadını çıkardılar.

Düzenlenen düğün törenine AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili düğün töreninde katılarak Duran Gültekin ve ailesine mutluluklar dilediler.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak; hayatlarını birleştiren Sezgi ve Kadir çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.