Anahtar Kelimeler: GÜNERİ’ ÖZGAN RÜZGARI

GÜNERİ’DE ÖZGAN RÜZGARI ESTİ

GÜNERİ’DE ÖZGAN RÜZGARI ESTİ

Kozan Belediye Başkanı ve İyi Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Kazım Özgan, Güneri Mahallesi'nde meclis üyesi adayı Durmuş Ali Öztürk'ün ev sahipliğinde düzenlenen açık hava toplantısında coşkulu bir kalabalığa hitap etti.

Ev toplantısı sınırlarını aşan ve adeta bir mitinge dönüşen etkinlikte yüzlerce vatandaş Özgan'a ve İyi Parti'ye destek verdi.

Toplantıda ilk olarak söz alan Durmuş Ali Öztürk, 31 Mart günü Kazım Özgan ile birlikte Kozan'da zafer kazanacaklarının altını çizdi. Kozan'da Kazım Özgan'a, Adana'da ise Ayyüce Türkeş'e destek isteyen Öztürk, Kozan'ın Özgan'a ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Kozan Belediye Başkanı ve İyi Parti Kozan Belediye Başkan Adayı Mimar Kazım Özgan ise Güneri Mahallesi'ne sosyal tesis sözü verdi. Bugüne kadar yaptığı hizmetleri ve bundan sonra yapacağı projeleri anlatan Özgan, kendisinin son kez aday olduğunu ve bundan sonra yerini gençlere bırakacağını ifade etti. 31 Mart'ta herkesin son kez desteğini beklediğini belirterek konuşmasını tamamladı.

Özgan'ın alana girişi meşaleler ve havai fişek gösterisiyle coşkuyla karşılandı. Programda Kozan Belediye meclis üyesi adayları da tek tek tanıtıldı. Düzenlenen miting toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.