Gürçam öğretmenlere çiçek dağıttı

Gürçam öğretmenlere çiçek dağıttı

Öğretmen Haftası kutlamaları kapsamında, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez öğretmenleri ziyaret çiçek hediye ettiler.

Öğretmenler Haftası kapsamında, Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bütün şube müdürleri ile birlikte bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlamak için seferberlik başlattı. Şube müdürleri Kozan ilçe merkezinde ve kırsalda eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren öğretmenleri tek tek ziyaret ederek onların gününü kutluyor, çiçek takdim ediyorlar. Bu kapsamda Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez Kozan Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmenleri onurlandırdılar.

Öğretmenlere çiçek takdim eden Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam; “Öğretmenler nesillerin geleceğe hazırlanmasında büyük görev üstlenmiş insanlardır. Onları yılda sadece bir defa değil, hergün hatırlamanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Öğretmenlerimizi ziyaret edip onların sorunlarını ve sıkıntılarını yerinde dinliyor, çiçek takdim ederek onları onların günlerini kutluyoruz. Bütün öğretmenlerimizi çıktıkları bu kutsal yolda kutluyor, Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez’de, kendisi için bütün öğretmenlerin çok değerli olduğunu ifade ederek, öğretmenlerle sohbet gerçekleştirdi.

Öğretmenler Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez'in kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.