Anahtar Kelimeler: Gürçam’ Bayramı ziyareti

Gürçam’dan 14 Mart Tıp Bayramı ziyareti

Gürçam’dan 14 Mart Tıp Bayramı ziyareti

14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam İlçe Sağlık Müdürü İlker Telli ve Başhekim Çağlar Bozkurt'u ziyaret ederek sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ilk olarak İlçe Sağlık Müdürü İlker Terlli’yi makamında ziyaret etti. 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile İlker Telli'ye plaket takdim eden Kaymakam Şafak Gürçam burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “pandemi sürecinde sağlık çalışanları her zamanki gibi gece gündüz demeden, gerek hastalığın tespiti gerek filyasyon çalışmaları olsun durmadan dinlenmeden çalışıyorlar. Şu anda da aşılama anlamında da oluşturulan ekiplerimiz sahalarda çalışmalarına devam ediyorlar. 7/ 24 vefakarca özveriyle çalışıyorlar. Kendilerini bu anlamda da tebrik ediyorum. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu süreci en kısa zamanda atlatmayı umuyoruz. Maske mesafe ve hijyen kurallarını aşı olsak dahi ihmal etmemeliyiz.” 
Kaymakam Şafak Gürçam’ın ardından konuşma yapan İlçe Sağlık Müdürü İlker Telli’de şu ifadelere yer verdi; “emeğimizi özverimizi gören birilerinin olması çok güzel çok özel bir duygu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.”
İlçe Sağlık Müdürlüğü ziyaretinin ardından Kozan Devlet hastanesine de ziyarette bulunan Kaymakam Şafak Gürçam burada Başhekim Çağlar Bozkurt ile bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını kutladı.