Anahtar Kelimeler: Gürçam’ esnaf ziyareti

Gürçam’dan esnaf ziyareti

Gürçam’dan esnaf ziyareti

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Kozan’da göreve başladığı günden bu yana vatandaşlarla ve esnaflarla sıkı diyalog içerisinde bulunan Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Yukarı Çarşı esnafları ile bir araya geldi. Yukarı Çarşı’da Korkut Kundura işletmecisi Orhan Korkut ve Karataş Kıraathanesi işletmecisi Nejat Karataş’ı iş yerlerinde ziyaret eden Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam esnafların durumları ile ilgili olarak bilgi aldı.

Gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, vatandaşlarla da sohbet eden Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi. Sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyetleri dile getiren esnaflar; “Kaymakamımız her daim esnafın ve vatandaşın yanında. Onun bu yaklaşımı bizler de ayrı bir sevinç uyandırıyor. Mülki İdare amirini karşımızda görerek sorunlarımızı anlatmamız daha kolay oluyor. Bizleri kim olursak olalım dinliyor ve çözüm bulma noktasında her türlü gayreti gösteriyor. Şafak Bey’e teşekkür ediyoruz” dediler.