GÜRDAL TOPAL, ‘30 YILLIK MAZİYE SAHİP BÜYÜK BİRLİK PARTİMİZE OY İSTİYORUZ’

GÜRDAL TOPAL, ‘30 YILLIK MAZİYE SAHİP BÜYÜK BİRLİK PARTİMİZE OY İSTİYORUZ’

Büyük Birlik Partisi Adana Milletvekili Adayı Gürdal Topal, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Topal, gittiği her yerde sevgi ve saygı ile karşılanıyor ve konuşmalarında seçimin baraj sorunu olmadığına dikkat çekiyor.

Topal, yapılan açıklamada şunları söyledi: “Partimiz seçime baraj sorunu olmadan giriyor. Adana genelinden 50 bin oy oranından sonra milletvekili çıkarmayı hedefliyoruz. Büyük Birlik Partisi’ne verilen her oy bize gidecektir. Bize verilen her oy boşa gitmeyecektir. Partimizden çıkacak her vekil Adana’nın ve Kozan’ın vekili olacak. Bölge ve memleketimizin bütün sorunlarına hakimiz. Tüm hemşerilerimiz ve Kozanlı vatandaşlarımızın oylarına talibiz.”

Topal, açıklamasında ayrıca, partisinin bölge ve ülke sorunlarına hakim olduğunu vurgulayarak, Büyük Birlik Partisi'nin seçimlerde Adana ve Kozan'ın çıkarlarını savunacak milletvekillerini çıkaracağını söyledi.

Büyük Birlik Partisi Adana Milletvekili Adayı Gürdal Topal'ın açıklamaları, seçim çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini ve partisinin seçimlerde baraj sorunu olmadan yarışacağını vurguluyor. Topal, partisinin bölge ve memleket sorunlarına hakim olduğunu söyleyerek, seçildiği takdirde Adana ve Kozan'ın çıkarlarını savunacaklarını belirtti.