Anahtar Kelimeler: Halil Keskin Oğlunu Evlendirdi

Halil Keskin Oğlunu Evlendirdi

Halil Keskin Oğlunu Evlendirdi

İlçenin tanınmış esnaflarından Halil ve Songül Keskin´in oğulları ile Fabrikatör İş Adamı Mustafa ve Hatice Kaman çiftinin kızları Adana Sheraton Otel da yapılan görkemli düğün ile dünya evine girdiler.

K.Ekspres- İlçenin tanınmış esnaflarından Halil ve Songül Keskin´in oğulları ile Fabrikatör İş Adamı Mustafa ve Hatice Kaman çiftinin kızları Adana Sheraton Otel da yapılan görkemli düğün ile dünya evine girdiler.

Fizik Tedafi Uzmanı Semih Keskin ile meslektaşı Merve Kaman´ın düğün merasimleri çiftin salona girişleri ile start aldı.

Çiftin alkışlar eşliğinde yaptıkları girişin ardından nikah merasimine geçildi. Gelin hanım ve damat beyin evet demelerinin arından Semih ve Merve çifti açılış dansı ile davetlileri adeta büyülediler./resimler/2017-5/25/1706228502108.jpg

Yapılan açılış dansının ardından gelin ve damat misafirlerin masalarını tek tek gezerek, davetlilere hoş geldiniz dileklerinde bulundular.

Damat beyin babası Halil ve Annesi Songül Keskin misafirleri ile yakından ilgilenirken, İstanbul´dan misafir olarak gelen gelin tarafında özel ilgi ve alaka gösterdiler.

Daha sonra gelin ve damat başta olmak üzere davetliler gönüllerince gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler.

Yeni çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunurken, düğünün sonunda duygulu anlar da yaşandı.

Bizde yeni çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.