HALİT DAĞLI KANDEMİR´İ ZİYARET ETTİ

HALİT DAĞLI KANDEMİR´İ ZİYARET ETTİ

Eski devlet ve Orman Bakanlarımızdan hemşerimiz Halit Dağlı Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir´i makamında ziyaret etti.

Eski Devlet ve Orman Bakanlığı yapan hemşerimiz Halit Dağlı memleketi Kozan´ a gelerek eş dost ve akraba ziyaretlerinde bulundu.

Kozan Ticaret Odası başkanı Mustafa Kandemir´ i de makamında ziyaret eden Dağlı, Ankara´ daki yoğun iş tempomuzdan dolayı uzun zamandan bu yana memleket kokusu alamamıştık. Bir fırsat yaratarak hasret kaldığımız memleket kokusuna şükürler olsun kavuştuk. Planlanmış bir programımız yok. Sadece memleketimizi bir görelim dedik. Bu vesileyle de bundan bir süre önce Kozan Ticaret Odası Başkanı olan değerli yeğenimize bir hayırlı olsun demek istedim. Kendisini tebrik ediyorum. Memleket için hayırlı işler yapmasını temenni ediyorum. Ayrıca tüm hemşerilerimize ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum ? dedi.

Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ise ? Halit amcamız bizim ailemizin en önde gelen büyük değerlerindendir. Ziyaretleri ile beni ve kurumumu mutlu etmiştir. Gösterdiği bu ince nezaketten dolayı teşekkür ediyorum.? Dedi.

Öte yandan ziyaret esnasında DYP eski ilçe başkanlarından Ahmet Yiğenoğlu, Kozan´ın tanınmış esnaflarından Mehmet Dağlı ve Şinasi Tutar´ın yanı sıra Kozan Organize Sanayi Müdürü Fatih Aydın, Kozan Ticaret Odası Meclis Başkanı Yaşar Çelen´ de eşlik etiller. 

/resimler/2016-4/20/1533533523077.jpg