Halk Eğitim Merkezi öğrencilerine sucuk ekmek ve ekmek arası köfte ikramı

Halk Eğitim Merkezi öğrencilerine sucuk ekmek ve ekmek arası köfte ikramı

Halk Eğitim Merkezi öğrencilerine sucuk ekmek ve ekmek arası köfte ikramı

Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürülüğü Destekleme ve Yetiştirme Kursu öğrencilerine, Halk Eğitim Merkezi Aile Birliği Başkanı ve Kozan'ın sokak lezzetlerinin önde gelen isimlerinden Paçahan işletmesinin sahibi Murat Mercan tarafından sucuk ekmek ve ekmek arası köfte ikramında bulunuldu.

Etkinlik, Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirildi. 

Konu ile ilgili olarak Murat Mercan, "Halk eğitim merkezimiz, ilçemizin önemli bir eğitim kurumudur. Burada eğitim gören öğrencilerimiz, ilçemizin geleceğidir. Biz de, onların motivasyonunu arttırmak ve kendilerine destek olmak amacıyla bu etkinliği geleneksel hale getirdik. Her yıl, bu etkinliği gerçekleştiriyoruz." dedi.

Öğrenciler de bu yapılan etkinliklerden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Bir öğrenci, "Halk eğitim merkezimiz, bize sadece eğitim vermiyor, aynı zamanda sosyal ve kültürel etkinliklerle de bizleri destekleyip motive ediyor. Bu etkinliklerden dolayı çok mutluyuz." dedi.

Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ahmet Ürger’de, "Murat Mercan Bey, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimize destek olmak amacıyla bu etkinliği düzenledi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak ve onların daha başarılı olmalarına katkı sağlamak açısından çok önemlidir." dedi.