Hatice Yüce çalışmalarında hız kesmiyor

Hatice Yüce çalışmalarında hız kesmiyor

İlçemiz Kozan’ da sevilen ve sayılan, toplumda kişiliği ile oldukça iyi tanınan MHP’ nin bölgede parlayan yıldızı Hatice Yüce çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

MHP’ de kariyeri oldukça yüksek olan Kozan’ dan tek bayan aday adayı Hatice yüce adana ve bölgesinde çalışmalarına devam ediyor. Tabiri caizse Adana ve bölgesini ilmik ilmik dokuyor. Her gitti yerde ilgiyle karşılanan Hatice yüce güler yüzlü ve sempatik davranışlarıyla kendini sevdirmeye be benimsetmeye devam ediyor. Halkın sorunlarını sıkıntılarını dinleyen Yüce onlara çözüm yolu için önerilerde bulunuyor, kendisinin Ankara2 ya gittiğinde bu sorun ve sıkıntıların nasıl çözümleneceğine dair projelerinden bahsediyor.

Halktan gelen olumlu tepkiler sayesinde çalışma performansına güç katan Yüce; her bölgenin sorunlarını ayrı ayrı inceleyerek birlikte çözüm için destek istiyor. Halk sevdalısın Yüce, Adana’ ın özellikle yaşamış olduğum Kozan’ ın sorunlarını tepeden aşağı biliyorum. Bölgede ciddi manada hizmet sıkıntısı var. Daha önceki dönemlerde sadece görsellik üzerine çalışıldı. Ancak hiçbir zaman bir alt yapı sorunların a çözüm aranmadı. Sadece reklam yapıldı ve o orada kaldı. Ancak bu sorunlar MHP iktidarında çözülecek. Güçlü bir Türkiye için MHP iktidarı şart. O da Allah izin verirse 7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra belli olacak. Önce Allah’ ın sonra değerli hemşerimizin destekleriyle MHP iktidarı elde ettiği zaman gerek Adana ve bölgesinin gerekse tüm Türkiye’ nin sorunları teker teker aşılacak. Bizler bu davanın içinde büyüdük bu dava için mücadele ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Her zaman bir parlamento üyesi gibi çalışmalarımıza devam ettik. Partimizin arkasında durduk. Ne kendi başımızı ne de partimizin başını öne eğecek hiçbir şekilde hatalarımız olmadı. Dik durduk dik yürüdük. Hiç kimseye tutmayacağımız sözleri vermedik. Ne söz verdiysek sonuna kadar elimizden ne geliyorsa yapma mücadelesine girdik. Şimdi ise özellikle bölgemizin sorunlarını çözmek için bu davada bu uğurda nasıl savaştıysak şimdide hemşerilerimizin destekleriyle aday adayı olduk. İnşallah aday olur ve seçilirsek bu sorunları çözeceğiz. Güçlünün değil her zaman haklının yanında olcağız” dedi.