Anahtar Kelimeler: HAZİRAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Haziran Ayı Meclis Toplantısı, Kozan Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi ve Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan başkanlık yaptı.

Toplantıda 5 gündem ve bir gündem dışı madde olmak üzere toplam 6 madde görüşülerek karara bağlandı.

 

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, meclis toplantısında konuşma yaptı ve vefat eden Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı için başsağlığı temennisinde bulundu.

AK Parti Kozan Belediye Meclis Üyesi Fatih Aydın, Kozan'ın kurtuluş bayramını kutladı ve Türkiye'nin önemli seçimlerini atlattıklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçildiğini belirtti. Partilerine destek veren Kazım Özgan'a teşekkür etti ve yeni Türkiye yüzyılına başladıklarını ifade etti.

 

MHP Meclis Üyesi Yusuf Eroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi adına konuşma yaparak Kozan'ın kurtuluşunun yüzüncü yıl dönümünü kutladı. Ayrıca, vefat eden ilçe başkanları Nihat Atlı için başsağlığı dileklerini iletti.

 

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Abdullah Avcı, toplantıda konuşma yaparak Kozan'ın kurtuluşunu kutladı ve Türkiye'nin önemli seçimlerini barış ve huzur içinde gerçekleştirdiklerini belirtti. Avcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesini kutladı ve yeni hükümete başarılar diledi. Ayrıca, seçim sürecinde emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Görüşülen maddelerin ardından meclis 3 Temmuz Pazartesi günü yeniden toplanmak üzere kapatıldı.