Anahtar Kelimeler: Hediye Türban Tasarım yerinde

Hediye Türban Tasarım yeni yerinde

Hediye Türban Tasarım yeni yerinde

Hediye Türban Tasarım Make Up Studio, yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor. Yeni yer için görkemli bir açılış töreni düzenlendi.

İşletmenin sahibi Hediye Portakal'ın önderliğindeki işyerinin açılışına Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Kozan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın gibi birçok davetli katıldı.

Açılış öncesi, Hoşkadem Cami İmam Hatibi Abdurrahman Yılmaz tarafından dua edildi.

İşletme sahibi Hediye Portakal, açılışta şunları dile getirdi: "Deprem sonrasında iş yerimiz hasar görmüştü. Bu açılış vesilesiyle başlamak nasip oldu. Üzüntülüyüz, bir eğlence bile yapamadık. Bazı bölgelerdeki meslektaşlarımız hala bir iş yeri açamadı. Bu nedenle sakin bir şekilde kutlama yapmak istedik ve size yerimizi göstermek istedik” dedi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ise şu ifadeleri kullandı: "Kozan'a böyle bir işletmenin açılması ve uzun yıllardan bu yana farklı bir tarz anlayışıyla hizmet vermesi gerçekten çok güzel bir duygu. Bu işin e-ticaret yönü de var. Hediye Hanım'dan bu işleri internet ortamında da pazarlamasını istiyorum. Kendisine vereceğimiz destek ne ise hazırız”dedi.

Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ve Kozan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zahide Azgın’da birer konuşma gerçekleştirerek Hediye Türban Tasarım'ın Kozan'a hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ettiler.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi yapıldı ve davetliler iş yerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hediye Portakal, misafirlere yeni iş yerinde yapılan çalışmaları anlattı. Deprem nedeniyle eski iş yerinin zarar gördüğünü ve yeni iş yerinin Tufanpaşa Mahallesi Ersan Arıkan Caddesi Orçan Hüseyin Sokak No:27 adresinde hizmet vereceğini belirtti.

Kozan Ekpres Gazetesi olarak, Hediye Portakal Hanımefendi'ye yeni iş yerinde bol kazançlar diliyoruz.

Yarın devam edecek cümlemiz: "ve başarılı bir işletme süreci geçirmesini temenni ediyoruz."