Anahtar Kelimeler: KOZAN

‘HER ŞEY KOZAN İÇİN’

‘HER ŞEY KOZAN İÇİN’

1 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan Kozan Ticaret Odası seçimleri öncesinde, mevcut Başkan Mustafa Kandemir kendi dönemlerinde yaptıkları ve hayata geçirdikleri projelerin sunumunu gerçekleştirdi.

1 Ekim Cumartesi günü Kozan Ticaret Odasının seçimleri yapılacak. Seçimler öncesinde Kozan Ticaret Odasının mevcut başkanı ve başkan adayı Mustafa Kandemir, Kozan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte kendi dönemlerinde Kozan ve kendi sorumluluk bölgelerindeki ilçelerin gelişmişliğine fayda gösteren projeler ile ilgili olarak sunum gerçekleştirdiler.

Kozan Organize Sanayisi’nin altyapı ve üst yapı olarak gelişmesine, yatırımcıların Kozan’a getirilmesinde, İŞ-KUR şubesinin Kozan'a getirilmesinde, gümrük şubesinin açılmasına, Kozan Portakalı, Tapan Bıçağı, Kuytucak Narı gibi bölgesel değerlerin coğrafi işaret belgesi almasına kadar birçok alanda kendi dönemlerinde önemli projelere imza attıklarını ifade eden Ticaret Odası Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Kandemir, bu projeleri gerçekleştirirken bütün siyasi parti temsilcilerinden, milletvekillerinden ve görüşü her ne olursa olsun bütün kesimden destek aldıklarını ifade etti.

Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın ile birlikte sık sık Ankara'ya gittiklerini, her Ankara'ya gitmelerinde de Kozan'a geri dönerken ellerinin boş olmadığını sözlerine ekledi.

Kozan Organize Sanayi Bölgesi'nin gelişmesi için yatırımcılarla kendilerinin bizzat  görüştüğüne dikkat çeken Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, cumartesi günü yapılacak olan seçimde, iyi olan ve çalışanın kazanacağına dikkat çekti.

Seçimin saat 17.00'a kadar devam edeceğini akydederek dostluk ve kardeşlik çerçevesinde ilerleyen seçim sürecini tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

Kozan Ticaret Odasının bugünlere gelmesinde Hilmi Baysal ile Yaşar Selen'in çok büyük katkılarının olduğunu söyleyen Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, bütün yönetim kurulu üyelerinin  Kozan’ın gelişmişliğine fayda gösterecek her alanda taşın altına elini koyduğunu söyledi.

Yaklaşık 40 dakika süren ve 2015 ile 2022 yılları arasındaki Kozan Ticaret Odası’nın hayata geçirdiği projeleri anlatan sunum esnasında Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa kandemir'de zaman zaman araya girerek değişik dipnotlar verdi.