Anahtar Kelimeler: TRAFİK KAZASI YARALI

İKİ AYRI TRAFİK KAZASI, 3 YARALI

İKİ AYRI TRAFİK KAZASI, 3 YARALI

Kozan'da bugün sabah saatlerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2’si çocuk 3 kişi yaralandı.

İlk kaza, İmamoğlu Kozan istikametine seyir halinde olan Halit Koca (38) yönetimindeki 80 AL 114 plakalı otomobilin, yola aniden çıkan köpeğe çarpmamak için yol kenarında bulunan ağaca çarparak durabildiği bir olaydı. Araç sürücüsü Halit Koca ve araçta bulunan Elanur Koca (13) yaralandı. Sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi ve yaralılar ambulanslarla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Diğer kaza ise Karacaoğlan Mahallesi Toroslar Caddesi üzerinde meydana geldi. Bu kazada, sürücüsü kaçan 01 ACV 357 plakalı otomobil, yol kenarında bulunan bir çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle çocuk yaralanırken, otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Yaralanan çocuk, ambulansla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

 

Polis, her iki kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı. Kazalara karışan sürücülerin tespit edilmesi ve gerekli yasal işlemlerin yapılması için çalışmalar sürüyor. Yaralıların ise tedavi süreci devam etmektedir.