İlçemiz Kent Güvenlik Yönetim Sistemine Kavuşuyor

İlçemiz Kent Güvenlik Yönetim Sistemine Kavuşuyor

Kozan 11 farklı noktadan 24 saat süre ile aralıksız izlenecek. Proje ile polisin zaman kaybı ortan kaldırılacak. Kırmızı ışık veya trafikte kural ihlali yapan sürücüler cezai işleme maruz kalacaklar.

K.Ekspres- Milli Savunma Bakanlığına bağlı Savunma Sanayi Müşteşarlığı tarafından hayata geçirilen proje kapsamında ilçe genelinde toplam 11 noktaya kamera sistemi kurulacak.

Alt yapı çalışmalarının başladığı ilçemizde sistemin kurulmasının ardından ilçe geneli 24 saat süre ile dijital ortamda izlenebilecek.

Yetkililerden elde edilen bilgiye göre; İlçe genelinde toplam 11 noktaya son sistem kamera sistemi kurulacak.

Öte yandan ilçe giriş  ve çıkışlarına ise  plaka okuma özelliği bulunan kamera sistemleri kurulacağı öğrenildi.

Hayata geçirilecek olan projenin alt yapı ve kazı işlemleri aralıksız sürerken projenin sonunda Kozan Adana Karayolu Deliçay Mevkii, Feke Saimbeyli Karayolu, Tufanbeyli Yol Kavşağı, Kadirli Kozan Karayolu Hayvan Pazarı Civarı,  plaka okuma sistemi ile Kozan Lisesi Kavşağı, Üstün Sokak Hazer Sokak Kavşağı, Andıl Caddesi, Hakim Sokak, Otogar Kavşağı, Cumhuriyet Parkı Sdatyum Girişi, Üstün sokak Sezen Et Kavşağı, Saimbeyli Caddesi İmamhatip Kavşağı,  Şevkiye Mahallesi Şevki Göksu Kavşağı, Mezarlık Kavşağı, Çevre Yolu Sırkıntı Kavşağı, Andıl Caddesi Şıhefendi Bulvarı, Hacımirzalı Çevre Yolu Kavşağı ise kamera sistemleri ile takip edilecek.

Projenin Eylül ayı sonunda hayata geçmesi bekleniyor.