Anahtar Kelimeler: katıldı Avrupa oldu

İlk kez katıldı, Avrupa 5. oldu

İlk kez katıldı, Avrupa 5. oldu

Yunanistan´da düzenlenen Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası´nda Kozanlı sporcu Denizcan Uçar Avrupa 5.´si oldu.

Türkiye Bilek Güreşi Milli Takımı´nın da mücadele ettiği Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası Yunanistan´da yapıldı. Yunanistan´ın Lautraki şehrinde düzenlenen şampiyonada Kozanlı sporcu Denizcan Uçar 60 kilogram sağ kolda Avrupa 5´si oldu.

Kulüpten yapılan açıklamada; ?Kozan bilekleri Avrupa´da kendini gösterdi. Kozan Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü sporcularımızdan Denizcan Uçar, (60 kg sağ kol) 5 ay gibi kısa bir sürede ilçe, il, bölge ve Türkiye derecelerinin ardından ilk kez katılmış olduğu Avrupa Şampiyonası´nda Avrupa 5.´si olmuştur. Sporcumuzu, antrenörümüz Hasip Dağ, Zahid Emre Sönmez´i ve emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ederiz? ifadeleri kullanıldı.

Bilek Güreşi Milli Takımı´na ilk kez katılan Denizcan Uçar, aldığı bu başarı ile herkesi gururlandırdı. Denizcan Uçar 5 ay içerisinde ilçede, ilde, bölgede ve Türkiye genelinde çeşitli dereceler elde ederek milli takıma girmeye hak kazanmıştı.

Türk Milli Takımı´nı temsil eden Denizcan Uçar´ı aldığı başarıdan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.