Anahtar Kelimeler: toplantı yapıldı

İlk toplantı yapıldı

İlk toplantı yapıldı

AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından açıklanan yönetim kurulu üyeleri Başkan Yusuf Bilgili başkanlığında ilk toplantılarını gerçekleştirdiler.

AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından açıklanan yönetim kurulu üyeleri Başkan Yusuf Bilgili başkanlığında ilk toplantılarını gerçekleştirdiler.

Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, genel merkez kararı ile görevden alınan Abdulkadir Kozan´ın yerine atanmıştı. Günlerdir beklenen yönetim kurulu listesi AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından açıklandı. AK Parti ilçe yönetimi açıklandıktan sonra ilk yönetim kurulu toplantısı da gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıda 31 Mart yerel seçimleri değerlendirildi. Yönetim kurulu üyelerinin ilk haftalık olağan toplantısına AK Parti Kozan ilçe başkanı Yusuf Bilgili başkanlık yaptı. Toplantıda neler konuşuldu? Hangi kararlar alındı? Bilinmiyor. Ancak, 31 Mart yerel seçimlerinin masaya yatırıldığı siyasi kulislerde konuşuluyor. Cumhur ittifakında nasıl yol izleneceği konusunda da istişare yapıldığı iddia ediliyor.

Öte yandan siyasi kulislerde ortaya atılan bir iddia daha var. Avukat Yusuf Bilgili başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerinin bir çoğu eski dönem belediye başkanı Kazım Özgan´ın çevresinde bulunan kişilerden oluşuyor. Kazım Özgan´ın ismi de Saadet Partisi veya başka bir partiden aday olması yönünde geçiyor. Kazım Özgan´a yakınlığı ile bilinen yönetim kurulu üyeleri Cumhur ittifakına sadık mı kalacak? yoksa Kazım Özgan´a gizli gizli destek mi verecek? soruları siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı.

/resimler/2019-1/10/1522262784119.jpg