İstanbul´da yaşayan Kozanlılar bir araya geldi

İstanbul´da yaşayan Kozanlılar bir araya geldi

İstanbul´da yaşayan bir grup genç tarafından kurulan Kozan Kültür ve Dayanışma Platformu, İstanbul´da yaşayan Kozanlıları bir araya getirdiler.

İstanbul´da yaşayan bir grup genç tarafından kurulan Kozan Kültür ve Dayanışma Platformu, İstanbul´da yaşayan Kozanlıları bir araya getirdiler.

Kozan Kültür ve Dayanışma Platformu İstanbul Maçka´da 4.´sünü düzenen birlik ve beraberlik yemeğine İstanbul´da yaşayan Kozanlılar katıldı.

Kozan Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanı Furkan Yiğenoğlu; ?Bu tür organizasyonlar eçmişte birçok güzelliği beraber yaşayan hemşerilerin şehir hayatının zorluklarından dolayı zoraki olarak birbirleriyle kaybolan ilişkilerini yeniden güzel ve sağlam temel oluşturabilmesi için çok yararlı bir ortam oluşturmaktadır. Platformumuz işte bu amaçla, bu büyük organizasyonların yanında. Kardeşlerimiz arasındaki muhabbeti artırabilmek, düğünler gibi güzel anılarını paylaşmak, cenazeler gibi moral desteğinin ihtiyaç görüldüğü durumlarda kardeşlerimize destek vermeye çalışmaktır. Şehir hayatı zor. Dertleri ve tasaları paylaşacak kişileri bulmak da zor. Bu tür zorlukların aşılmasında sivil toplum kuruluşlarının önemi gün geçtikçe daha iyi anlaşılmaktadır. Son olarak belirtmek istiyorum ki, bütün organizasyonların haberlerini platformumuzun Facebook grubumuzdan, Instagram´dan ve WhatsApp mesajlarda sizlere ulaştırmaktadır? dedi.

Kozan Kültür ve Dayanışma Platformu tarafından dördüncüsü düzenlenen yemeğe İstanbul´da yaşayan çok sayıda Kozanlı katıldı.

Kozanlılar, böyle bir gece düzenlenerek kendilerini bir araya getiren platform başkanı ve tüm üyelerine ayrı ayrı teşekkür ettiler. İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşamanın zor olduğunu belirten Kozanlılar, ?Böyle anlamlı ve manalı gecelerde hemşerilerimizle bir araya gelmek bizlere moral veriyor. Şehrin yoğun çalışma temposundan bir an olsun uzaklaşmış oluyoruz? dediler.

/resimler/2018-12/19/1503160176311.jpg/resimler/2018-12/19/1503486739651.jpg