İstanbul´da yaşayan Kozanlılar yemekte buluşacak

İstanbul´da yaşayan Kozanlılar yemekte buluşacak

Kozan Kültür ve Dayanışma Platformu tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ?Birlik ve Beraberlik Yemeği? 19 Ekim´de İstanbul´da gerçekleştirilecek.

 

İstanbul´da yaşayan Kozanlıların bir araya gelerek, dayanışma ve kaynaşma adı altında gerçekleştirilecek olan yemeğe İstanbul´da yaşayan Kozanlıların tamamının katılması bekleniyor. Kozan Kültür ve Dayanışma Platformu tarafından gerçekleştirilecek olan birlik ve beraberlik Yemeği, 19 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 19.30´da Demiryolları Tesisleri Kadıköy İstanbul´da gerçekleştirilecek.

 Düzenlenecek olan birlik ve beraberlik yemeği ile ilgili olarak Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes´i ziyaret eden platform başkanı Faruk Yeğenoğlu, Hüseyin Erciyes´i de geceye davet etti.

Faruk Yiğenoğlu; ?İstanbul dünyanın ve Türkiye´nin en büyük yaşam merkezlerinden bir tanesidir. Milyonlarca insan arasında hemşericilik ruhunu yaşatmak için platform olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstanbul´da yaşayan binlerce Kozanlıyı bir araya getirerek kaynaşma ve dayanışma fırsatı buluyoruz. Siyasetinden, bürokratına, işadamından, esnafına, öğrencisinden vatandaşına kadar 7´den 70´e bütün Kozanlıların buluşma noktası olan platformumuz, üzerine düşen hemşericilik ruhunu layıkıyla yerine getiriyor. Kozan´ın ve bölgesinin gelişmesi noktasında platform olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Kozan tarihi, kültürü ve doğal güzellikleri ile Türkiye´nin eşsiz değerlerine sahip olan bir ilçe. Değerlere sahip çıkabilme adına İstanbul´da ve diğer şehirlerde yaşayan bütün Kozanlıların birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi, Kozan´ı her türlü platformda tanıtması gerekiyor. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz birlik ve beraberlik gecesi bu yıl da aynı heyecanla gerçekleştirilecek. İstanbul´da yaşayan Kozanlıların bir araya gelmesi kuvvetin nasıl ortaya çıktığının da göstergesi olacaktır. İstanbul´da yaşayan bütün Kozanlıları 19 Ekim 2019 Cumartesi günü akşam saat 19.30´da Kadıköy´de bulunan Demiryolları Tesisi´nde düzenleyeceğimiz yemeğimize davet ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde var olmanın mutluluğunu yaşamak için herkesi orada görmek istiyorum? dedi.

Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes´te, Faruk Yiğenoğlu´nun nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kozan Kültür ve Dayanışma Platformu yönetim kurulu üyelerinin yaptığı çalışmaları yerinde bulduğunu ve gazete olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti.