Anahtar Kelimeler: PARTİ’ SEÇMENE TEŞEKKÜR

İYİ PARTİ’DEN SEÇMENE TEŞEKKÜR

İYİ PARTİ’DEN SEÇMENE TEŞEKKÜR

İyi Parti Kozan İlçe Teşkilatı, 14 Mayıs seçimlerinde destek veren seçmenlere teşekkür etmek amacıyla bir program düzenledi.

İyi Parti Adana milletvekillerinin de katıldığı etkinlik, Atatürk Parkı'ndaki kafeteryada gerçekleşti. İyi Parti Kozan İlçe Başkanı Veysel Sırkıntı, 14 Mayıs seçimlerini geride bıraktıklarını ve Adana'dan iki milletvekili çıkardıklarını söyledi. Destek olan herkese teşekkür etti.

 

Programa katılan iyi Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş, kendisine ve partisine destek veren herkese teşekkür ederek, 28 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük destek istedi. Türkeş, bu seçimin tek adamlı rejimin sona ermesi için dönüm noktası olacağını ifade etti ve iktidar partisinin mecliste çoğunluğunun önemsiz olduğunu, asıl önemli olanın cumhurbaşkanı olduğunu vurguladı. 

 

Bir diğer konuşmacı olan Adana Milletvekili Bilal Bilici ise ekonomideki kötü gidişata dikkat çekti. Programda yer alan diğer milletvekili adayları da konuşma yaparak destekçilere teşekkür ettiler. İyi Partili Musa Öztürk ise Kozan'ın kırsal bölgelerinde yaşayan köylülere hitap ederek, bölgenin gelişmesi için 28 Mayıs'ta Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, kişisel inançlarının hiç kimsenin yorumuna açık olmadığını belirtti.

 

Program sonunda milletvekilleri Ayyüce Türkeş ve Bilal Bilici, gelen t