Anahtar Kelimeler: Kamyoncunun dikkati facia önledi

Kamyoncunun dikkati facia önledi

Kamyoncunun dikkati facia önledi

Kozan'da kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu biri çocuk iki kişi yaralandı. Kamyoncunun dikkati faciayı önledi.


Kozan ilçesinde Kozan Feke karayolunda kontrolsüz kavşaktan dönüş yapmak isteyen otomobil ile kamyon çarpıştı. Kamyon şoförünün son anda direksiyonu kırması facianın önüne geçti. Kazada otomobilde bulunan bir kadın ve çocuk hafif yaralandı.  
Edinilen bilgilere göre Kozan’da saat 16.30 sularında meydana gelen kazada Adana Feke istikametinde ilerleyen Kamyon ile üniversite kavşağında bir otomobilin Feke yoluna dönüşü esnasında kaza meydana geldi. Kamyon şoförünün dikkati ile kazada otomobil içinde bulunan bir aile hafif yaralanarak Kozan devlet hastanesine kaldırıldılar. 
Kaza, Feke istikametine giden  33 DKY 21 plakalı Furkan Yıldız yönetimindeki kamyon kavşaktan Feke istikametine dönmek isteyen 46 ACF 273 plakalı Erdinç Çağlar ve ailesinin bulunduğu otomobile direksiyonu kırmasına rağmen çarptı. Çarpmanın etkisi ile kavşakta bekleyen Emre Ünlüoğlu'nun kullandığı 46 N 1963 plakalı otomobilde de maddi hasar oluştu. 3 aracın karıştığı kazada maddi hasar medyana gelirken 46 ACF 273 plakalı Erdinç Çağlar’ın aracında bulunan  hafif yaralı eşi ve çocukları  Kozan devlet hastanesine kaldırıldı. Olay yerine gelen trafik ekipleri kaza yerinde incelemelerde bulunurken araçlarda maddi hasar meydana geldi.