Kandemir, “Bu seçimin tek kazananı Kozan’dır”

Kandemir, “Bu seçimin tek kazananı Kozan’dır”

Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, oda seçiminin ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.

Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir yayımladığı mesajında, seçimin kazananının Kozan olduğunu belirterek, “Kozan bizim ortak paydamızdır.” ifadesinde bulunarak, “Seçim sonuçlarına göre üyelerimizin teveccühleri ile bir dönem daha seçilmiş bulunuyoruz. Bu süreçte öncelikle iradelerini sandığa yansıtan tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Başkan Kandemir, mesajında şunları kaydetti: “Bilindiği üzere 1 Ekim 2022 Cumartesi Günü Kozan Ticaret Odamızın Meclis Üyeliği seçimleri gerçekleşmiş bulunuyor. Seçim sonuçlarına göre üyelerimizin teveccühleri ile bir dönem daha seçilmiş bulunuyoruz.

Bu süreçte öncelikle iradelerini sandığa yansıtan tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Geride bıraktığımız dönemde bölgemiz için birlikte mesai harcadığımız, bu dönem devam edemeyeceğimiz ancak bizlere desteklerini sürdüreceklerini bildiğimiz yol arkadaşlarımıza özellikle teşekkür ediyorum.

Değerli üyelerimiz, yeni bir döneme başladığımız bugünden itibaren hedeflerimizden şaşmayacağımızı, Kozan’ın ve bölgenin ekonomik ve sosyal alanda gelişimi için hizmetlere devam edeceğimizi ifade etmek isterim. Tazelenen ekibimizle birlikte her adımımızı Kozan için atacağız. Bugüne kadar mücadele ettiğimiz her projenin sonuna kadar takipçisi olacağız. Yeni projelerle siyasetin ve bürokrasinin kapılarını aşındırmaya devam edeceğiz.

Odamız Meclisine girmeye hak kazanan tüm meclis üyelerini can-ı gönülden tebrik ediyorum. Odamızda, 19 meclis üyesi ile tek vücut olacak, hep birlikte Kozan’ımız için çalışacağız.

Bu seçimin tek kazananı Kozan’dır. Kozan bizim ortak paydamızdır. Kozan’ın daha yaşanabilir bir şehir olması için üyelerimize daha fazla imkân sağlanması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Siz değerli üyelerimiz ve halkımız ile hep birlikte Kozan’ı büyüteceğiz.

Odamız seçim sonuçlarının bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyor saygılar sunuyorum” dedi.