Anahtar Kelimeler: Karaca Selam Kozan benim özüm

Karaca´dan Selam Var ?Kozan benim özüm?

Karaca´dan Selam Var ?Kozan benim özüm?

Adana Belde A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kozan´lı Kamuran Karaca´dan hemşehrilerine selam var.

/resimler/2019-10/14/1706146666128.jpg

 

Uzun yıllar eğitim alanında sendikacı kimliği ile bilenen 31 Mart yerel seçimlerine millet ittifakının Yüreğir Belediye Başkan Adayı gösterilen ve seçimleri çok az bir oy farkı ile kaybeden, son olarak Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından büyükşehir belediyesinin iştirakı olan Belde A.Ş ye Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanan Kamuran Karaca doğup büyüdüğü Kozan topraklarına aşık olduğunu ifade ederek, ?Adana için gece gündüz çalışıyoruz. Lakin Kozan benim özüm, özüme sahip çıkmak benim asli görevlerimin arasındadır.? Dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Araştırmacı Gazeteci Hüseyin Erciyes´i Belde A.Ş de bulunan makamında misafir eden Karaca, Erciyes ile Adana ve Kozan üzerine samimi bir görüşme gerçekleştirdiler.

Karaca, Kozan´ın kendisinin doğup büyüdüğü topraklar olduğuna dikkat çekerek, ?Kozan benim özüm. İnsan özüne sahip çıkmaz ise özünü kaybeder. Ben yıllarca sendikal faaliyetlerde bulunan ve sonrasında aktif siyaset yapan bir kardeşinizim. Ömrüm boyunca doğru işlere imza attığıma inanıyorum. Bugün ise Sayın Başkanımız Zeydan Karalar´ın olurları ile Belde A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüyorum. Adana´mız için hizmet üretmeye, mesai harcamaya çalışıyoruz. Belde A.Ş proje merkezli çalışan bir şirket ilgili olduğumuz alanlarda hayata geçirilmek istenen her projede Adana İçin var.? Diyen Karaca, Kozan sorusuna verdiği samimi cevabı ile taktir topladı.

Karaca sözlerine şöyle devam etti. ? İnsanın doğup büyüdüğü topraklar o kişinin özüdür. Bu neden ile kozan benim özümdür. İnsan özüne sahip çıkmaz mı? Elbette çıkar. Bu nedenle tüm hemşehrilerime kapım sonuna kadar açıktır. Kozan´lı olmak benim için bir ayrıcalıktır. Kozan´ın toprağını insanını kısaca her şeyini çok seviyorum? dedi.

Erciyes ziyaret nedeni ile gördüğü ilgi ve alakaya teşekkür etti.

Ziyarete  Kozan´lı hemşehrimiz Belde A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Karaoğlu´ da eşlik etti.