Kaymakam gençlerle bisiklet sürdü

Kaymakam gençlerle bisiklet sürdü

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, bisiklet sürüşü etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik sonunda kura çekilişi ile 3 kişiye bisiklet hediye edildi.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam´ın da katılımı ile bisiklet sürüşü etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik, Adnan Menderes Parkı ndan başlayarak Saimbeyli Caddesi´ni takiben, Turgut Özal Bulvarı İmam Hatip kavşağından U dönüşü yapılarak Türk Büyükleri Anıtı´nda son buldu. Bisiklet sürüş etkinliğine katılanları Kozan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Mehteran Takımı karşıladı.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen bisiklet sürüşü etkinliği sonunda 3 kişiye kura çekilişi ile bisiklet hediye edildi. Bisiklet kura çekilişini; Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin yaptı.

Yapılan kura çekilişi sonucunda; Bülent İnce, Serhat Erdoğan ve Musa Topal bisiklet hediyelerini alan isimler oldular.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam yapılan etkinlik ile ilgili olarak; ?19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında çeşitli programlar düzenleniyor. Programlardan bir tanesi olan bisiklet sürüsü ile gençlerimizi spora yönlendirmek ve farkındalık oluşturmaya çalıştık. Güzel bir etkinlik oldu. Etkinliklerimiz 21 Mayıs´a kadar devam edecek. Bütün Kozanlıları ve gençlerimizi bu etkinliklere davet ediyorum? dedi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin´de; ?Yapılan etkinlik Sayın Kaymakam´ımızın katılımı ile gerçekleşti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Asıl programınız 19 Mayıs Pazar günü İsmet AtlI Şehir Stadyumu´nda olacak. Buraya bütün halkımızı ve gençlerimizi davet ediyorum? dedi.

/resimler/2019-5/17/1103119286897.jpg