KEMAL KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ KOZAN'DA BULUŞTU

KEMAL KILIÇDAROĞLU GÖNÜLLÜLERİ KOZAN

Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığı için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda CHP’li Erdoğan Toprak’ın öncülüğünde kurulan ve 81 ilde temsilcisi bulunan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri de çalışmalarına başladı

Bu gönüllüler, vatandaşlar ile bir araya gelerek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu anlatıyor.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, vatandaşlarla buluşarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bilgi veriyorlar. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun özel danışmanı Recep Cengiz, İl Koordinatörü Naci Karaduman ve Kılıçdaroğlu Gönüllüleri İlçe Temsilcisi Derya Deniz, Kozan Belediye Sineması’nda partililer ve vatandaşlarla bir araya gelerek Kılıçdaroğlu hakkında medyada çıkan haberleri ve halkın merak ettikleri soruları cevaplandırdılar.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinasyon Toplantısı, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Millet İttifakında bulunan siyasi parti ilçe başkanları, milletvekili adayları, partililer ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin çalışmaları değerlendirilerek, ilçelerde yapılacak çalışmaların planlaması yapıldı.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin çalışmalarıyla ilgili konuşan CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığı için çalışmalarına başladı. 81 ilde temsilcisi bulunan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, vatandaşlarla bir araya gelerek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun hizmetleri hakkında bilgi veriyor. Bu çalışmalarımız, milletimizin doğru bilgilendirilmesi ve tercihlerini bilinçli bir şekilde yapmaları açısından son derece önemlidir” dedi.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinasyon Toplantısı’nın ardından, gönüllüler Kozan sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelerek, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bilgi verdi. Gönüllüler, vatandaşların sorularını da yanıtladı.