Anahtar Kelimeler: KEREM YİĞENOĞLU BİTİRMİŞ

KEREM YİĞENOĞLU İŞİ BİTİRMİŞ

KEREM YİĞENOĞLU İŞİ BİTİRMİŞ

Şevkiye Mahallesi'nde 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için hareketli günler yaşanıyor. Muhtar adayları arasında yer alan Kerem Yiğenoğlu, Pazar günü Şevkiye Mahallesi sakinlerinden destek istedi.

Yiğenoğlu, mahallesini 2009-2019 yılları arasında temsil ederken biriktirdiği tecrübe ve deneyimi şimdi yeniden kullanmak istiyor. Mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, bir muhtarın sahip olması gereken nezaketin, zarafetin, tecrübe ve deneyimin yanı sıra kurumlar ve makamlar arasındaki ilişkilerde sorunların çözümü için nasıl bir işleyiş gerektiğini yaşayarak öğrendiğini dile getirdi. 

Yiğenoğlu, "Sizden son beş yılda biriken hizmet enerjimi ve tecrübemi mahallemiz adına yeniden kullanma yetkisi istiyorum. Sizler sadece mahallemize bir muhtar seçmiyorsunuz. Hayatınızın süresince ve sonrasında evlatlarınıza, torunlarınıza bırakacağınız huzurlu, mutlu, sağlıklı bir mahallede fırsatlar oluşturuyorsunuz. Geleceğimiz, ortak kaderi paylaştığımız mahallemizi inşa ederken sorunsuz, kusursuz yaşanılabilir yaşamsal alanlar oluşturmak istiyorum." diyerek mahalle sakinlerinden destek istedi.

Yiğenoğlu'nun azaları şu isimlerden oluşuyor: Nuh Gürdal (Hakan), Çağatay Tümer, Evren Gezer, Berkan Kadir Tanrıkulu, Feyyaz Sarı, Selçuk Gökçe, Bilal İmiroğlu ve Murat Şahin. 

Yiğenoğlu, hizmete çağrıda bulunarak toplumsal, saygısal, sevgisel ve siyasal karşılığı olan karakterlerin mahallelerine hizmet etmek için bir araya gelmiş ekip ruhuyla sorunları çözebileceklerini belirtti. Mahalle sakinlerinden, bu değerlere sahip kişilere oy vermelerini istedi. 

Kerem Yiğenoğlu'nun muhtar adaylığı için destek ve iletişim bilgileri şu şekilde: 0 546 211 01 10 numaralı telefon ve "keremyiğenoğlu" kullanıcı adıyla sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilir. Mahalle sakinlerinden gelen destekleriyle birlikte hayata geçirecekleri projelerde birlikte hareket edeceklerini belirten Yiğenoğlu, samimi ve kalbi duygularla mahalle sakinlerine selamlarını iletti ve hep birlikte başaracaklarına inandığını vurguladı.