Keskin, ‘Namuslu siyaset yapacağız’

Keskin, ‘Namuslu siyaset yapacağız’

CHP Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Ejder Keskin, ilçe binasında düzenlediği basın toplantısı ile aday adayı olduğunu kamuoyuna açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanlığı’nda  Cumhuriyet Halk Partisi Kozan İlçe Başkanı Nurcan Eroğlu ve yönetiminin de katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında konuşan Ejder Keskin, 53 yaşında olduğunu ve Kozan’da doğduğunu belirtti. Sosyal demokrat bir aileden geldiğini ve 3 çocuk babası olduğunu söyleyen Keskin, aynı zamanda müteahhitlik yaptığını da ifade etti.

Keskin, konuşmasında Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir ferdi olarak onur ve gurur duyduğunu belirterek, "Sosyal belediyecilik anlayışıyla insana, doğaya ve her canlıya mutlu bir yaşam sunmayı hedefliyoruz. Güler yüzlü bir anlayışla yönetilen, mutlu ve umutlu bir Kozan için çalışacağız. Makam ve koltuk için değil, hizmet esasına dayalı yerel belediyecilikte başarılı hikayeler yazmak istiyoruz." dedi.

Kozan halkının yaşam standardının yükseleceği projelerle heyecanlı bir şekilde çalışacaklarını belirten Keskin, "Şehir merkezinden Kozan'ın en ücra köylerine kadar hizmet ulaştıracak, halkın isteğine cevap verecek kadrolarla inşallah geleceğiz. Kozan'ı kalkındırmayı hedefleyen, şeffaf belediyecilikte ön planda tutan, vatanımızın her bir karış toprağını koruyacak ve sadece gerçek sahiplerine, vatandaşlarımıza hizmet edeceğimizi buradan söz veriyorum." diye konuştu.

Keskin, "Biz sosyal demokrat bir parti olarak gerçekten namuslu siyaset yapacağımızın sözünü buradan vermek istiyorum. Bundan önce Mustafa Azgın zamanından beri biliyorsunuz, Kozan Belediyesi'ni maalesef alamadık ve bu heyecanla inşallah 31 Mart'ta CHP'nin bayrağını Kozan’ımızda sallandıracağız, şahlandıracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

Kozan halkına yönelik projelerini de açıklayan Keskin, şunları söyledi:

"Kozan'da belediyenin sağlık kabini yok. Halkımızın ücretsiz faydalanabileceği sağlık kabinleri kuracağız. Mahalle durumuna göre pozisyonlara göre bakılacak. Aynı zamanda Adana Derman Ekibi gibi, Kozan'ımızın eski ismi Sis olduğundan dolayı bir Sis Ekibi kuracağız. Bu ekipler sosyal anlamda ihtiyacı olan insanlara, vatandaşlarımıza, yurttaşlarımıza ulaşacak. Buna istinaden bu tespit doğrultusunda ondan sonra biz bir tane de aynı şekilde Siz Kart çıkaracağız ve gerçekten ihtiyaç sahibi olanlar yani yaşlılar, engelliler, evinde gelir olmayan ve evinde yatalak hasta olan vatandaşlarımıza Sis Kart ile ücret, evde bakım hizmeti yapacağız. Çünkü halkımız bizim için önemli ve değerlidir. Bu zamana kadar söz vermiş fakat icraat yapmamış belediye adaylarından olmayacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın."

Keskin, sözlerini şöyle tamamladı:

"Geçmiş dönemde küskünler olabilir. Ben onlara saygı duyuyorum, demokratik bir seçim oldu. Biz partimize çağıracağız. El ele kol kola hep beraber Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını şahlandıracağız. 

Burada belediye başkan aday adayları tabii ki çıkacaktır. Hepsine saygı duyuyorum. Ne kadar fazla aday adayı çıkarsa bu bizim partimizin zenginliği demektir. Ne kadar güzel bir toplumda yaşasak o kadar çok aday adayı çıkacaktır. Bana kısmet oldu ki ilk açıklamayı ben yapıyorum. Diğer aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Biz gönül verdik. Biz gönüllere dokunuyoruz."