KIRMIZI YELEKLİLER KOZAN'DA BAYRAM YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

KIRMIZI YELEKLİLER KOZAN

Kozan'da Kırmızı Yelekliler bayram yürüyüşü düzenledi. CHP Milletvekilleri de katıldı. Gurup, olumlu tepkiler aldı.

Kozan'da son haftalarda Kırmızı Yelekliler hareketi ön plana çıkmaya başladı. Pazar yerleri, sokaklar ve mahallelerde sık sık görülen Kırmızı Yelekliler, bayramın ikinci günü Saimbeyli Caddesi'nde yürüyüş yaptı. Sayıları 100'e yakın olan gurup, ellerinde Türk bayraklarıyla birlikte yürüyerek dikkatleri üzerlerine çekti.

Gurubun dağıttığı broşürlerden Kılıçdaroğlu Gönüllüleri olduğu anlaşıldı. Cumartesi günü Kozan Lisesi civarından hastane kavşağına doğru yürüyen guruba vatandaşlar alkışlarla destek verdi.

Bayramın ikinci günü Kozan Lisesi'nin hemen yanındaki koordinasyon merkezinde buluşan Kozan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, yoğun katılımın olduğu bayramlaşma programı düzenledi. Programın ardından gönüllüler topluca yürüyerek Şehit Kubilay Parkı'ndaki geniş katılımlı bayramlaşma programına katılmak için hareket etti.

Güzergah boyunca vatandaşların bayramını kutlayan Kırmızı Yelekliler, çevreden destek ve alkışlar aldı. Şehit Kubilay Parkı'ndaki programda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Milletvekilleri ve adayları ile Millet İttifakı partilerinin yöneticileri de yer aldı.

Proğram sonrası CHP milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut ve CHP il yöneticileriyle bir araya gelen gönüllüler, mahalle ve köy çalışmalarını yürütmek üzere koordinasyon merkezinden ayrıldılar.

Kırmızı Yeleklilerin Saimbeyli Caddesi boyunca kırmızı yelekleriyle kalabalık şekilde yürümesi Kozan'da ilginç bir görüntü oluşturdu ve vatandaşlardan olumlu tepkiler aldı.