Kızılay bayram öncesi çocukları sevindirdi

Kızılay bayram öncesi çocukları sevindirdi

Türk Kızılay Kozan Şubesi Kurban Bayramı öncesinde yetim, öksüz ve yoksul ailelerin çocuklarını bayram kıyafetleri ile sevindirdi.

Kurban Bayramı öncesinde hummalı bir çalışma içerisine giren Kızılay Kozan Şubesi Başkanı Oğuz Cengiz ve Kızılay üyeleri bayram öncesinde çocukları bayram kıyafetleriyle sevindirdiler. Özellikle, Küçük Sanayi Sitesi´nde çalışan çocukları unutmayan Kızılay Kozan Şubesi çocukların bedenlerine uygun kıyafetleri bayram öncesinde çocuklara ulaştırdı. Bayramlıklarını alan çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, bayrama mutlu ve sevinçli girmenin heyecanını yaşadılar.

Kızılay Kozan Şubesi Başkanı Oğuz Cengiz; ?Bayramlar hatırlamaktır. Bayramlar paylaşmaktır. Kızılay Kozan Şubesi olarak sosyal sorumluluğumuz gereği bayram öncesinde minik yavrularımızı bayramlık kıyafetler ile sevinirdik. Onların mutluluğu, heyecanı ve sevinci bizleri ayrıca heyecanlandırıyor. Onları mutlu görmek, onları bayram öncesinde sevindirmek bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. Ortalama 500 civarında çocuğumuzu bayram öncesinde sevindirebildiğimizi düşünüyoruz. Bundan sonraki bayramlarda da aynı gönüllülükle yardımlarımızı sürdüreceğiz? diye konuştu.

Çocuklara bayramlık kıyafetleri ulaştıran Kızılay Kozan Şubesi üyesi Hülya Erdoğan Aktaş´ta, çocukların mutlu olmasından dolayı kendilerinin daha mutlu olduklarını ifade etti. Bütün hayırseverleri bayramlarda çocukları sevindirmeye davet etti. Kızılay şubesi olarak, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da çocukları yalnız bırakmadıklarını söyledi.

/resimler/2019-8/10/1034583203213.jpg/resimler/2019-8/10/1035275078734.jpg