Anahtar Kelimeler: Kızılay' Kandemir' Teşekkür Plaketi

Kızılay'dan Kandemir'e Teşekkür Plaketi

Kızılay

Kızılay Kozan Şube Başkanı Oğuz Cengiz, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Kozanlı iş insanları adına plaket takdiminde bulunarak Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir'e teşekkür etti.

Kahramanmaraş merkezli depremler, 11 ilde yıkımlara yol açtı ve binlerce insanın hayatını kaybetmesine ve binlercesinin de yaralanmasına sebep oldu. Depremin yarattığı hasarın boyutu oldukça büyük olurken, bölgede yaşayan insanlar ve depremzedeler için çeşitli yardım kampanyaları düzenlendi. Kozanlı iş insanları da bu kampanyalara destek vererek, depremzedelere yardım eli uzattı.

Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, yaptığı açıklamada, "Kardeşlerimizin yanında olan Kozanlı iş insanlarımızın depremde yaptığı yardımlardan dolayı Kızılay Kozan Şube Başkanı Oğuz Cengiz'e teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreçte Kızılay'ın da desteğiyle depremzedelere umut olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kızılay Kozan Şube Başkanı Oğuz Cengiz de yaptığı açıklamada, "Kozanlı iş insanlarımızın depremde gösterdikleri duyarlılık ve yardımseverlik bizleri gururlandırdı. Bizler de Kızılay olarak elimizden geldiği kadar depremzedelere yardım etmeye çalıştık. Bu vesileyle, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir'e plaket takdim etmek istedik" ifadelerini kullandı.