Kozan Barajı´nda erkek cesedi bulundu

Kozan Barajı´nda erkek cesedi bulundu

Kozan´a bağlı Gedikli Mahallesi Kızıleniş mevkiinde barajının doğu kısmında bir kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.

Sabah saatlerinde Kızıleniş mevkiinde bulunan bahçesine gelen bir vatandaş, baraj kenarında köpeklerin toplandığını gördü. Köpeklerin neden orada toplandığını merak eden vatandaş, olay yerine yaklaştığında bir erkek cesedinin olduğunu fark etti. Durumu hemen Jandarma´ya bildirdi. Çırılçıplak bir şekilde bulundu

Olay yerine gelen Jandarma, CANKUR ve sağlık ekipleri vatandaşın gösterdiği yerde araştırma yaptı. Baraj kenarında vücudunun yarısı suda olan, üzerinde hiç kıyafeti bulunmayan bir erkek cesedinin olduğu tespit edildi.

OLAY YERİNE YAKIN BAZI KIYAFETLER BULUNDU

Olay yerine gelen Jandarma ekipleri baraj çevresinde geniş çaplı araştırma yaptı. Cesedin bulunduğu yere yakın bir yerde pantolon, kemer ve tişört bulundu. Bu kıyafetlerinde barajda cesedi bulunan erkek şahsa ait olabileceği düşünülüyor.

1 HAFTA ÖNCE YAŞANMIŞ OLABİLİR

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı cesedin bulunduğu yerde ve çevresinde olay yeri incelemesi gerçekleştirdi. Elde edilen bilgilere göre, erkek cesedinin yaklaşık 1 hafta önce hayatını kaybettiği öne sürüldü.

SEBEBİ OTOPSİ RAPORUNDAN SONRA ORTAYA ÇIKACAK

Kozan Barajı Gedikli Mahallesi Kızıleniş mevkiinde bulunan erkek cesedi savcının incelemesinin ardından Adana Adli Tıp Kurumu´na gönderildi. Şahsın kesin ölüm sebebi ise, yapılacak otopsinin ardından ortaya çıkacak.

JANDARMA ADLİ TAHKİKATA BAŞLADI

Bulunan ceset ile ilgili olarak gerekli incelemeleri yapan Jandarma ekipleri de olayla ilgili adli tahkikata başladı. Şansın kimliğinin belirlenmesi için yapılacak otopsi raporu bekleniyor. Çevrede yapılan araştırmalarda şahsa ait herhangi bir kimlik veya bir belge bulunmadı.