Kozan Belediyesi Lezzet Festivaline katıldı

Kozan Belediyesi Lezzet Festivaline katıldı

Adana Valiliği tarafından bu yıl 2. düzenlenen Adana Lezzet Festivali´nde Kozan Belediyesi stantı katılımcılar tarafından ilgi odağı oldu.

Merkez Park´ta gerçekleşen etkinlikte, Kozan´ın tanıtımını yapmak adına stant açarak ilçenin yöresel ürünlerini tanıtan Kozan Belediyesi ziyaretçilerden tam not aldı.

Bu yıl 2´incisi düzenlenen Adana Lezzet Festivali, Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve  protokol üyelerininin festival mangalını yakmasıyla başladı. 

Kozan Belediyesi tarafından açılan stantta ziyaretçileri karşılayan ve yakından ilgilenen Belediye Başkanı Kazım Özgan yaptığı açıklamada; "Adana´mızı tüm Türkiye´ye tanıtmak adına gerçekleştirilen bu denli güzel bir organizasyon için öncelikle Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş´a teşekkür ediyorum. Bizde Kozan Belediyesi olarak böyle bir festivalde yer aldığımız için mutluyuz. Kozan´ımızın yöresel ürünlerini gerek Adana´lı gerekse dışarıdan gelen ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulduk.İstanbul başta olmak üzere Ankara, İzmir gibi büyük illerden standımıza ziyaretçiler gelerek yöresel ürünlerimizin tadına bakıp alışveriş yaptılar.

Lezzet Festivali süresince Kozan standını ziyaret eden başta Adana Valimiz Mahmut Demirtaş olmak üzere belediye başkanlarımıza, protokol üyelerine ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kozan´ımızı festivalde tanıttığımızı düşünüyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"dedi.