Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kozan´a geldiği günden bu yana esnafın ve vatandaşın her zaman yanında olan Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam esnaf ziyaretleri kapsamında gazetemizi de ziyaret etti.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ziyaretler kapsamında kozan Ekspres Gazetesi´ni de ziyaret ederek Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes´le bir süre sohbet etti. Gürçam Kozan Ekspres Gazetesi´ni yakından takip ettiğini belirterek, gazetenin çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam Ekspres Gazetesi ziyareti sonrasında esnafları da ziyaret ederek esnaflarla bir süre sohbet etti. Esnaflara işlerini ve geçim şartlarını soran kaymakam Gürçam esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Esnaflar Kozan kaymakamı Şafak Gürçam´ın kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek şu ifadeleri kullandılar:

?Kaymakamımız Sayın Şafak Gürçam esnaflarımızı tek tek ziyaret ederek devletin her zaman halkın yanında olduğu İmajını vermektedir. Kozan´ımız böyle kaymakamları kolay kolay görmemiştir. Kendisine bizleri ziyaret ederek halimizi hatırımızı sorduğu için teşekkür ediyoruz. Allah onun bütün çalışmalarında yardımcısı olsun? diye konuştular.