Kozan ASKİ Abone Şefliği’ne Bülent Köken getirildi

Kozan ASKİ Abone Şefliği’ne Bülent Köken getirildi

Belediyecilikte edindiği tecrübeler ile ön planda olan Bülent Köken, Kozan ASKİ Abone Şefliği görevine getirildi.

 

 

Belediyecilikte 30 yılı geride bırakan Bülent Köken, Büyükşehir Yasası’nın çıkmasından sonra Kozan Belediyesi'nden Adana Büyükşehir Belediyesi'ne geçiş yaptı. ASKİ bünyesinde farklı görevlerde çalışan Bülent Köken, yapılan değişiklik ile Kozan ASKİ Abone Şefi görevine getirildi.

Göreve geldikten sonra tebrikleri kabul eden Bülent Köken’i Kozan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Erciyes'te ziyaret etti. Köken’e yeni görevinde başarılar dileyen Hüseyin Erciyes; “Bülent Bey, uzun yıllardan bu yana belediyecilikte edindiği tecrübelerle ön planda olan isimler arasında. Belediyeciliğin ne olduğunu çok iyi bilen Bülent Köken’in bu göreve getirilmesi çok isabetli bir karar olmuş. Kozan’ımızın bir evladı olan Bülent abimize, bu yeni görevinde başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

Yeni göreve başlayan Bülent Köken’de, Kozan Ekspres Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Erciyes'e gerçekleştirdiği nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, kendisini bu göreve layık gören başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a, daire müdürlerine, personel arkadaşlarına ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti. işini layıkıyla yapacağından emin olduğunu söyleyen Bülent Köken, kendisini ziyarete gelen, arayan herkese de ayrı ayrı teşekkür etti.

Kozan Ekspres Gazetesi olarak, Kozan ASKİ Abone Şefi görevine getirilen Bülent Köken’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.