Kozan Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Başladı

Kozan Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Başladı

Kozan Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 3 Ekim Salı günü saat 14.00'da Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan başkanlık yaptı.

Toplantıda, 2024 yılı bütçesinin görüşülmesine başlandı. Belediyenin 2024 yılına ait stratejik plan ve performans programına göre hazırlanan Bütçe Tasarısı ve Gelir ve Gider (Taslak-Hazırlık) Bütçesi, komisyonlardan gelen raporlar doğrultusunda meclis üyelerinin görüşüne sunuldu.

Toplantıda ayrıca, Kozan Belediyesi'nin mülkiyeti altında bulunan taşınmazların satışı, imar planı değişiklikleri ve isimlendirme gibi konular da gündeme geldi.

**AK Parti Grup Sözcüsü Avcı, Polat Kaya'ya Teşekkür Etti**

Toplantıda gündem dışı söz alan AK Parti Grup Sözcüsü Abdullah Avcı, AK Parti Kozan İlçe Başkanlığına atanan Polat Kaya'ya teşekkür etti. Avcı, Kaya'nın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

**Toplantı Perşembe, Cuma, Pazartesi ve Salı Günü de Devam Edecek**

**Meclis Toplantısında Ele Alınan Gündem Maddeleri**

* 2024 yılı bütçesinin görüşülmesine başlandı.
* Kozan Belediyesi'nin mülkiyeti altında bulunan taşınmazların satışı gündeme geldi.
* İmar planı değişiklikleri görüşüldü.
* Milliyetçi Hareket Partisi'nin merhum ilçe başkanı Nihat ATLI ve Koz-Vak Vakfının yöneticisi Duru Çiftçi isimlerinin yaşatılması amacıyla Kozan'da park ya da sokağa verilmesi ile ilgili teklif görüşüldü.
* İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'nün fiyat güncellemesi görüşülerek karara bağlandı.
* İlçemiz Tufanpaşa Mahallesi 1337 ada 8 nolu parsel de bulunan ve arsa vasıflı taşınmazda ki Kozan Belediye Hissesinin diğer hissedara; 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 18/e maddesine ve 3194 Sayılı İmar Kanunu'nun 17. Maddesi 3. Bendi uyarınca satış işleminin yapılması hususunun görüşülüp karara bağlanması