KOZAN BELEDİYESİ VARSAKLARIN 9 SOKAĞINA BİRDEN GİRDİ

KOZAN BELEDİYESİ VARSAKLARIN 9 SOKAĞINA BİRDEN GİRDİ

Kozan Belediyesi, Varsaklar Mahallesi’nin 9 sokağında eş zamanlı olarak parke ve yol çalışmalarına başladı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Şantiye Şefliğinden kalabalık bir ekip, mahallenin dokuz sokağını kilit parke taşı ile döşüyor.

Olumsuz hava şartlarına rağmen ara vermeden devam eden çalışmanın, mahalle sınırları içerisinde bulunan Şehit Duran Üstündağ, Yunus Emre, Kılıçarslan, Söğüt, Ataman, Şehit Ekrem Arslan, Fulya, Şehit Işık Kılınç ve Şehit Mehmet Uslu sokaklarını kapsadığı ifade edildi.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Rüstem Enişte; "Mahallemin sorunlarını biliyorum ve yerinde incelemelerde bulunuyorum, sağ olsun Başkanımız Musa Öztürk hizmet için elinden gelen tüm imkanları seferber ediyor. Bende, Allah ömür verdiği sürece mahalleme hizmet getirmek için var gücümle çalışacağım. Mahallemiz her geçen gün daha da güzelleşiyor. Bu uğur da Musa Başkan ile ölüme kadar giderim. Başkan nezdinde tüm belediye ekiplerine mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk çalışmaların ara vermeden devam edeceğini, Varsaklar Mahallesine 11 bin 396 metrekare parke döşeneceğini ve çalışmaları yaklaşık 20 gün içerisinde tamamlayacaklarını söyledi.